-->
Nintendo 3DS,Aralık Ayında Japonya’da Satış Rekoru Kırdı

Japonya’da Enterbrain raporlamaya göre Nintendo 3DS Aralık ayında satış rekoru kırdı.Nintendo 3DS, konsollarda aylık en yüksek satış rakamını alarak 1997 yılında sektörün satış rakamlarını takibe başlayan Enterbrain izlemenin  tarihine geçti. Nintendo 3DS Japonya’da 28 kasım ve 25 aralık tarihleri arasında 1,492,931 adet sattı.Çıktığı günden bu yana da en çok satan konsol olmayı başaran Nintendo 3DS, Ağustos ayında yapılan indirimlerin de çıtasını üst […]

11.01.2012 | ulasufuk

Japonya’da Enterbrain raporlamaya göre Nintendo 3DS Aralık ayında satış rekoru kırdı.Nintendo 3DS, konsollarda aylık en yüksek satış rakamını alarak 1997 yılında sektörün satış rakamlarını takibe başlayan Enterbrain izlemenin  tarihine geçti.

Nintendo 3DS Japonya’da 28 kasım ve 25 aralık tarihleri arasında 1,492,931 adet sattı.Çıktığı günden bu yana da en çok satan konsol olmayı başaran Nintendo 3DS, Ağustos ayında yapılan indirimlerin de çıtasını üst sıralara çıkarmaya büyük etkisi olmuştu.

Nintendo 3DS Enterbrain’a göre,son yedi ayın en çok satan donanım ürünü olurken,17 Şubat’ta piyasalara çıkan PS Vita ise ,402,749 adet satış rakamıyla en çok satan ikinci donanım ürünü oldu.



Popüler Haberler


Riot Games’in Berlin’de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 1. Aşama heyecanı 4. hafta 2. gün mücadeleleriyle sona erdi.


THQ Nordic ve Alkimia Interactive, merakla beklenen Gothic Remake’in Koleksiyoncu Sürümünü resmi olarak duyurdu.


Bethesda tarafından Fallout 4 hayranları için heyecan verici bir haber geldi!


Beşiktaş Esports, League of Legends EMEA Masters Spring 2024 yarı finalinde bugün Team BDS Academy ile karşı karşıya gelecek.