-->
Max Payne 3 Ertelendi

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve Mart 2012 için planlanan Max Payne 3 ertelendi. Konu hakkında Take-Two CEO’su,bu ertelemenin Max Payne 3’ün daha yüksek kalitede bir görünüm ve çılgın eğlence sunmak için olduğunu belirtirken,diğer bir yandan da sebebin bir nedeni olarak Take-Two’nun finansal durumu gösteriliyor. Çünkü Max Payne 3’ü 2013 (Mayıs ile başlayan) finansal yılına erteleyen […]

18.01.2012 | mrcappola

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve Mart 2012 için planlanan Max Payne 3 ertelendi.

Konu hakkında Take-Two CEO’su,bu ertelemenin Max Payne 3’ün daha yüksek kalitede bir görünüm ve çılgın eğlence sunmak için olduğunu belirtirken,diğer bir yandan da sebebin bir nedeni olarak Take-Two’nun finansal durumu gösteriliyor.

Çünkü Max Payne 3’ü 2013 (Mayıs ile başlayan) finansal yılına erteleyen Take-Two, oyundan toplamda $210 – $230 milyonluk bir hasılat bekliyor.

Oyunun yeni çıkış tarihi olarak Kuzey Amerika’da PS3 ve Xbox 360 için 15 Mayıs, PC için 29 Mayıs olarak belirtilirken, Max Payne 3 Avrupa’da ise PS3 ve Xbox 360’a 18 Mayıs ve PC’ye de 1 Haziran’da çıkış yapacak.

  



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!