-->
Mass Effect 3’ü Seslendirenlerin Videosu ve Ekran Görüntüleri

BioWare, Mass Effect 3 için yeni ekran görüntüleri ve video yayınladı. Bu ekran görüntülerinde oyunda yer alacak Joker,Liara,Illusive Man,Vega, Anderson ve Allers karakterlerine yer verilmiş. Mass Effect 3’de inanılmaz bir hikaye, kaya gibi sağlam bir oynanış, mükemmel görüntü,ses tasarımı ve tatmin edici özelleştirme seçenekleri olacak. Bu özelliklerin her biri evrim geçirmiş olsa da, karakterleri selendirerek hayat […]

31.01.2012 | mrcappola

BioWare, Mass Effect 3 için yeni ekran görüntüleri ve video yayınladı. Bu ekran görüntülerinde oyunda yer alacak Joker,Liara,Illusive Man,Vega, Anderson ve Allers karakterlerine yer verilmiş.

Mass Effect 3’de inanılmaz bir hikaye, kaya gibi sağlam bir oynanış, mükemmel görüntü,ses tasarımı ve tatmin edici özelleştirme seçenekleri olacak. Bu özelliklerin her biri evrim geçirmiş olsa da, karakterleri selendirerek hayat veren oyuncular genelde sabit kalmış. BioWare,üçlemenin finali için seslendirme oyuncu kadrosunu Martin Sheen (Illusive Man), Seth Green (Joker), Tricia Helfer (EDI), Yvonne Strahovski (Miranda), Carrie-Anne Moss (Aria T’Loak), Mark Meer (Erkek Shepard gibi ), Jennifer Hale (FemShep), Ali Hillis’in (Liara), Keith David (Kaptan Anderson), Lance Henriksen (Amiral Hackett) ve bunun yanı sıra Freddie Prinze Jr  (James Vega) ve haber muhabiri Jessica Chobot  (Diana Allers ) olarak açıkladı.

6 Mart’ta çıkacak Mass Effect 3 için yayınlanan ekran görüntülerine ve Martin Sheen (Illusive Man), Freddie Prinze Jr  (James Vega), ), Seth Green (Joker), Tricia Helfer (EDI), Ali Hillis’in (Liara), Jessica Chobot  (Diana Allers ), Keith David (Kaptan Anderson), Jennifer Hale (FemShep) ‘nin yer aldığı seslendirenlerin videosuna aşağıdan bakabilirsiniz:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz