-->
İşte Amy’nin Çıkış Videosu

12 Ocak itibariyle Xbox LIVE Arcade’de çıkışını yapan Amy’nin çıkış videosu yayınlandı.VectorCell tarafından geliştirilen oyunun PSN sürümününde önümüzdeki hafta yayınlanacağı açıklandı. 2034 yılında geçecek olan hikayede, yayılan virüsün insanlığa tehdit oluşturup yaratıklaştırarak dünyayı bi kaosa sokmasını konu alıyor.  

13.01.2012 | ulasufuk

12 Ocak itibariyle Xbox LIVE Arcade’de çıkışını yapan Amy’nin çıkış videosu yayınlandı.VectorCell tarafından geliştirilen oyunun PSN sürümününde önümüzdeki hafta yayınlanacağı açıklandı.

2034 yılında geçecek olan hikayede, yayılan virüsün insanlığa tehdit oluşturup yaratıklaştırarak dünyayı bi kaosa sokmasını konu alıyor.

 



Popüler Haberler


Bulletstorm ve Outriders gibi oyunların geliştiricisi People Can Fly, “Project Dagger” kod adlı bir oyunun geliştirilmesini iptal ettiğini duyurdu.


Survios, PlayStation VR2, SteamVR ve Quest 3 için tek oyunculu korku aksiyon oyunu Alien: Rogue Incursion’ı duyurdu!


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!