-->
İnci Pembesi Renginde Nintendo 3DS Geliyor

Nintendo, 10 Şubat’ta inci pembesi renkli yeni bir 3DS’yi piyasaya sunacağını duyurdu. Nintendo’nun bu yeni ürünü Sevgililer gününe 4 gün kala çıkarması gerçekten akıllı bi haraket.Sevgilime ne alıcam diye düşünüyorsanız ve hala karar veremediyseniz, bu sizin için bir seçenek olabilir.Bu yeni 3DS paketi almam için ne kadar ödemem gerekecek diyorsanız ,ürün 169.99 dolardan satışa çıkacak. Sevgililer Günü’nde […]

30.01.2012 | mrcappola

Nintendo, 10 Şubat’ta inci pembesi renkli yeni bir 3DS’yi piyasaya sunacağını duyurdu.

Nintendo’nun bu yeni ürünü Sevgililer gününe 4 gün kala çıkarması gerçekten akıllı bi haraket.Sevgilime ne alıcam diye düşünüyorsanız ve hala karar veremediyseniz, bu sizin için bir seçenek olabilir.Bu yeni 3DS paketi almam için ne kadar ödemem gerekecek diyorsanız ,ürün 169.99 dolardan satışa çıkacak.

Sevgililer Günü’nde romantik gezinizde, 3 boyutlu fotoğraf özelliğini veya sistemin dahili kamerasını video çekip paylaşmak için kullanabilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!