-->
Epic Mickey 2 Resmi Olarak Duyuruldu

Geçtiğimiz yıl Wii’ye özel olarak çıkan Epic Mickey’in yeni oyunu Epic Mickey 2’nin çıkacağı Disney gazetesinde resmi olarak duyuruldu. Oyun Wii’nin yanı sıra PS3 ve Xbox 360 platformlarında da kendini gösterecek. Disney’den gelen Online bir bildiriye göre oyun,2012 yılının son yarısında piyasalarda olacak.Yine oyun için co-op modu da onaylanırken,Epic Mickey 2’de oyunculardan biri Mickey’i kontrol ederken,diğeri […]

04.01.2012 | ulasufuk

Geçtiğimiz yıl Wii’ye özel olarak çıkan Epic Mickey’in yeni oyunu Epic Mickey 2’nin çıkacağı Disney gazetesinde resmi olarak duyuruldu.

Oyun Wii’nin yanı sıra PS3 ve Xbox 360 platformlarında da kendini gösterecek. Disney’den gelen Online bir bildiriye göre oyun,2012 yılının son yarısında piyasalarda olacak.Yine oyun için co-op modu da onaylanırken,Epic Mickey 2’de oyunculardan biri Mickey’i kontrol ederken,diğeri de oyuna Oswald the Lucky Rabbit olarak katılabilecek.Oyuncular ister tek başlarına Mickey ile isterlerse de ekranı ortadan ikiye bölen co-op tarzında iki kişi oynayabilecek.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!