-->
D&R Sömestr Oyun Günleri’ne Davetlisiniz

Yarıyılın en güzel etkinliğine hazır olun, sevdiğiniz oyunlarla eğlenceli zaman geçirmeniz için geri sayım başladı  Skylanders Spyro’s Adventure çocuklara sevilen mor ejderha Spyro’nun da aralarında bulunduğu birbirinden güzel birçok karakterin hikâyelerini oynamaları için bir fırsat veriyor. 21 – 22 Ocak 2012 tarihleri arasında Marmara Forum D&R’da düzenlenecek aktivitede; ister Skylanders karakterlerinize hayat verin, isterseniz PES […]

22.01.2012 | mrcappola

Yarıyılın en güzel etkinliğine hazır olun, sevdiğiniz oyunlarla eğlenceli zaman geçirmeniz için geri sayım başladı 


Skylanders Spyro’s Adventure çocuklara sevilen mor ejderha Spyro’nun da aralarında bulunduğu birbirinden güzel birçok karakterin hikâyelerini oynamaları için bir fırsat veriyor. 21 – 22 Ocak 2012 tarihleri arasında Marmara Forum D&R’da düzenlenecek aktivitede; ister Skylanders karakterlerinize hayat verin, isterseniz PES 2012, FIFA 12, NBA 2K12, Sonic Generations ve WWE’12 oyunları ile eğlenceli saatler geçirin. Aral ve D&R işbirliği ile düzenlenen oyun şölenine davetlisiniz!

Skylanders Spyro’s Adventure size başka hiçbir şeye benzemeyen bir oyun deneyimi sunacak. Bu cesur ve yenilikçi macera oyunu, Portal of Power™ sayesinde gerçek oyuncak figürlerini doğrudan oyuna ışınlayarak ‘Oyuncaklarınıza Hayat Vermenizi’ sağlayacak ve gerçek dünya ile sanal dünya arasında köprü kurarak hayal gücünüzün önündeki tüm sınırları kaldıracak.

Aral ve D&R işbirliği ile düzenlenecek olan oyun şöleninde spor oyunları tutkunları yılın en iyi futbol ve basketbol oyunlarını deneyebilecek; yeşil sahalarda ya da pota önünde ezeli rakipleri ile kıran kırana maç keyfini yaşayabilecekler.

Yarıyılın en güzel oyun ve oyuncakları ile randevunuza geç kalmayın…

 

BASIN BÜLTENİ

 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!