-->
Dice’tan ESL’deki Battlefield 3 Türk Takımlarına Övgü

DICE’ın topluluk yöneticilerinden ve Battlefield 3yaratıcılarından Daniel ‘zh1nt0’ Matros,kendi Twitter hesabı üzerinden ESL’de düzenlenen 8v8 Conquest turnuvası ile ilgili twit paylaştı. Ayrıca Twitter ‘daki yazısında Türk takımlarına övgüler yağdıran Daniel ‘zh1nt0’ Matros, ESL 8v8 Conquest turnuvasından bahsederken başarı sıralamasında Türkiye, Almanya ve Rusya’nın üst sıralarda olduğunu belirtti. Şu an aynı ladder’da BFTurK CLAN 1. sırada, TURK […]

12.01.2012 | ulasufuk

DICE’ın topluluk yöneticilerinden ve Battlefield 3yaratıcılarından Daniel ‘zh1nt0’ Matros,kendi Twitter hesabı üzerinden ESL’de düzenlenen 8v8 Conquest turnuvası ile ilgili twit paylaştı.

Ayrıca Twitter ‘daki yazısında Türk takımlarına övgüler yağdıran Daniel ‘zh1nt0’ Matros, ESL 8v8 Conquest turnuvasından bahsederken başarı sıralamasında Türkiye, Almanya ve Rusya’nın üst sıralarda olduğunu belirtti. Şu an aynı ladder’da BFTurK CLAN 1. sırada, TURK CLANise 8. sırada ülkemizi temsil ediyorlar.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!