-->
Borderlands 2’de Boss’lar Daha Büyük ve Daha İyi Olacak

Gearbox Software tarafından geliştirilen Borderlands 2 ile ilgili uzun zamandır bir haber alamıyorduk.Nihayet oyunla ilgili yeni haberler IGN’ye konuşan Borderlands 2’nin senaristi Anthony Burch ve baş tasarımcısı Jon Hemingway’den geldi. IGN’ye verdikleri röportajda ikili,yeni oyunda boss’ların daha büyük ve daha iyi olacağını belirtti. RPG katkılı FPS oyunu olarak karşımıza çıkacak Borderlands 2’de yaratıklar ilk oyuna […]

04.01.2012 | ulasufuk

Gearbox Software tarafından geliştirilen Borderlands 2 ile ilgili uzun zamandır bir haber alamıyorduk.Nihayet oyunla ilgili yeni haberler IGN’ye konuşan Borderlands 2’nin senaristi Anthony Burch ve baş tasarımcısı Jon Hemingway’den geldi.

IGN’ye verdikleri röportajda ikili,yeni oyunda boss’ların daha büyük ve daha iyi olacağını belirtti. RPG katkılı FPS oyunu olarak karşımıza çıkacak Borderlands 2’de yaratıklar ilk oyuna nazaran daha büyük ve zorlayıcı olacak.Yine oyunda savaşların hedef belirleme ve strateji üzerine kurulacağı, hikayenin de daha ön planda olacağı söylenenler arasında.

Borderlands 2 PC,PS3 ve Xbox 360 için yıl sonuna doğru piyasalarda olacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!