-->
Bioware, 14 Şubat’ta Mass Effect 3 Demosunu Yayınlıyor

BioWare, 2012’nin En Çok Beklenen Oyununun Tek ve Çok Kişilik Demosu İle Herkese Sevgililer Gününde Sarılacak Bir Şeyler Veriyor  Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) markası olan, ödüllü geliştirici BioWare 2012’nin büyük merakla beklenen hit oyunu Mass Effect™ 3 demosunun 14 Şubat 2012’de yayınlanacağını duyurdu. Bu kapsamlı demo sayesinde oyuncular Reapers ismiyle bilinen kadim uzaylı ırka karşı, […]

20.01.2012 | mrcappola

BioWare, 2012’nin En Çok Beklenen Oyununun Tek ve Çok Kişilik Demosu İle Herkese Sevgililer Gününde Sarılacak Bir Şeyler Veriyor 


Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) markası olan, ödüllü geliştirici BioWare 2012’nin büyük merakla beklenen hit oyunu Mass Effect™ 3 demosunun 14 Şubat 2012’de yayınlanacağını duyurdu. Bu kapsamlı demo sayesinde oyuncular Reapers ismiyle bilinen kadim uzaylı ırka karşı, tek kişilik hikayenin başında Dünya’ya yapılan müthiş saldırı da dahil olmak üzere tüm galaksiyi içine alan savaşı tecrübe edebilecekler. Oyuncular 6 Mart 2012’de çıkacak olan Mass Effect 3’te kendilerini bekleyen destansı hikayeyi, adrenalin dolu aksiyonu ve derin kişiselleştirme seçeneklerini test ederken hem hikayede ilerleyecek, hem de serinin yeni işbirlikli çokluoyuncu modunu görecekler.  Mass Effect 3 demosu Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için çıkacak. Mass Effect 3 ayrıca Xbox 360 Kinect™’te ses tanıma fonksiyonunu destekleyen ilk demolardan biri olacak.

Oyuncuları galaksi çapındaki bu savaşın ön cephesine yerleştirecek kapsamlı bir demo sunacakları için çok heyecanlı olduğunu dile getiren Mass Effect serisinin Baş Yapımcısı Casey Hudson, “Oyunun büyüklüğü şimdiye kadar yaptığımız her şeyin üzerinde. Nefesleri kesecek aksiyonu, derin kişiselleştirme seçenekleri ve vereceği saf duygu yoğunluğu ile Mass Effect 3, serinin hayranlarına ve yeni oyunculara olağanüstü bir aksiyon RYO deneyimi sunacak” diye konuştu.

Mass Effect 3’te oyuncular kendilerini durdurulması neredeyse imkansız olan bir düşmanı ortadan kaldırmak için ne gerekirse yapmaya hazır Komutan Shepard rolünde bulacaklar; Dünya’yı geri almak ve tüm galaksiyi kurtarmak için galaksi çapında bir savaşa katılacaklar. Oyuncular yanlarındaki elit, savaş tecrübesine sahip askerlerle Dünya’yı nasıl geri alacaklarına karar verecek, silahlardan yeteneklere, kuracakları veya bozacakları ilişkilere kadar her şeyi kendileri belirleyecekler. Mass Effect 3 ayrıca oyuncuların savaşı farklı bir perspektiften tecrübe etmelerini sağlayacak yeni işbirlikli oynanış modu da içerecek. Bu yeni modu denemek isteyen oyuncular bunu 17 Şubat’tan itibaren yapabilecek veya 14 Şubat’ta başlayacak demonun işbirliği kısmına erken erişime hak kazanabilecekler. Oyuncular Battlefield 3™ online şifrelerini* aktifleştirerek veya bir süre sonra www.masseffect.com adresinden duyurulacak olan diğer fırsatları kullanarak erken erişim sahibi olabilecekler.

Dünyanın dört bir yanından 100’ün üzerinde satış mağazası tarafından 2012’nin en merakla beklenen oyunlarından biri olarak gösterilen ve Spike TV VGA ödüllerinde 2012’nin En Çok Beklenen Oyunu ödülünü kazanan Mass Effect 3 geri sayım başladı.

Mass Effect 3 Xbox 360, PlayStation 3 ve PC için Avrupa’da 9 Mart 2012 tarihlerinde çıkacak. Mass Effect 3 hakkında daha fazla bilgi için lütfen http://masseffect.com adresini ziyaret edin, www.twitter.com/aralgame Twitter adresini takip edin veya www.facebook.com/aralgame Facebook adresini beğenin.

*Kısıtlamalara ve koşullara tabidir. Erken erişim gereksinimleri ve mevcudiyeti platforma ve/veya bölgeye göre farklılık gösterebilir.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz