-->
Yıkıma Hazır Olun; Codemasters 2012 Yılı İçin Dirt® Showdown™’ı Duyurdu

Dirt serisinin 2012 Mayıs ayında çıkacak olan yeni oyununun fragmanı yayınladı Hız, tarz ve yıkım dolu sürüşlere hazır olun; Codemasters® bugün ödüllü DiRT serisinin aksiyon dolu yeni oyunu DiRT Showdown’ın 2012 Mayıs ayında Microsoft® Xbox 360®, PLAYSTATION®3 ve PC için piyasaya çıkacağını duyurdu. DiRT Showdown’da oyuncular rekabet ve kapışma dolu yarışlarla dolu bir dünyaya adım […]

13.12.2011 | mrcappola

Dirt serisinin 2012 Mayıs ayında çıkacak olan yeni oyununun fragmanı yayınladı

Hız, tarz ve yıkım dolu sürüşlere hazır olun; Codemasters® bugün ödüllü DiRT serisinin aksiyon dolu yeni oyunu DiRT Showdown’ın 2012 Mayıs ayında Microsoft® Xbox 360®, PLAYSTATION®3 ve PC için piyasaya çıkacağını duyurdu.

DiRT Showdown’da oyuncular rekabet ve kapışma dolu yarışlarla dolu bir dünyaya adım atacaklar, kaos ve karmaşa dolu motorize turunda ‘Showdown’ finallerine katılmaya çalışacaklar. DiRT Showdown’ın benzersiz atmosferini ve heyecan dolu anlarını gösteren ilk fragman için www.facebook.com/aralgame ve www.dirtgame.com adreslerinde gösteriliyor.

DiRT Showdown’un rallileri konu olan DiRT 3’ün bir devam oyunu değil; DiRT ekibinin sunduğu yepyeni bir deneyim olduğunu belirten Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Julian Widdows, “Codemasters Racing Studio’nun parkur tasarımı, grafik, yapay zeka, hasar fiziği ve online alanlardaki gücünü kullanarak, daha ilk yarıştan itibaren erişebilirliğe ve eğlenceye yoğunlaşan yeni bir yarış sahası yaratıyoruz” diye konuştu.

DiRT Showdown’un benzersiz Codemasters hissini koruyarak arcade yarışları alanına giriş yaptığının altını çizen Kıdemli Oyun Tasarımcısı Mike Chapman,  “Oyuncular ister hızlarını arttırmak için nitro kullansın, ister rakiplerine çarpsın veya tehlikeli hareketler yapsın, DiRT Showdown’un yeni tutuş sistemi ve müthiş hasar motoru her bir etkinliğe inanılmaz bir heyecan katacak” dedi.

DiRT Showdown’un aksiyon dolu yarışlarında üç kategori bulunuyor. Oyuncular Racing etkinliklerinde rakiplerini sollamak, rampalar, kestirme yollar ve engellerle dolu parkurları aşmak için nitro kullanacaklar. Demolition Derby temalı etkinliklerde oyun dünyasının en gelişmiş hasar motorlarından biri sayesinde zafere ulaşmak için diğer arabalara çarpıp parçalayacaklar. Son olarak da Hoonigan etkinliklerinde oyuncular kendilerine serbest stil sürüş kahramanı olma şansı verecek yepyeni kontrollerle çılgın hareketler yapacakları parklarda seyircilere unutulmaz gösteriler sunacaklar.

Oyuncular San Francisco’dan Miami’ye, Londra’dan Tokyo’ya rakiplerine üstünlük sağlayacak ve seyircilerin desteğini arkalarına alacaklar. Ateş gösterileri, lazerler ve binlerce seyirci her bir mekanı tam bir spor eğlencesi atmosferine, oyuncuların gösterileri için mükemmel bir sahne haline dönüştürecek. Dört şampiyonaya dağılmış 50’den fazla etkinlik gündüz ve gece yarışlarında oyuncuları karlı, yağmurlu ve güneşli havalarla zorlayacak.

DiRT Showdown heyecan verici off-road araçlarından oluşan bir kadroya sahip. Ken Block’un yeni Gymkhana FOUR H.F.H.V. Ford Fiesta’sının da dahil olduğu, bir çok farklı sınıftan çok sayıda araç sizi bekliyor. Büyük arabalardan Amerikan arabalarına, kamyonlardan cenaze araçlarına, kamyonetlere kadar çok sayıda aracı kullanarak hareketler yapabilecek, yarışabilecek ve rakiplerinizi yok edebileceksiniz.

DiRT Showdown Codemasters’ın en bağlantılı oyunu olacak – bölünmüş ekran çokluoyuncu, sekiz oyunculu online yarışlar, hızlı parti oyunları ve YouTube entegrasyonu standart olarak gelen özelliklerden birkaçı. Oyuncular ayrıca online olsun veya olmasınlar arkadaşlarına ‘Showdown Challenges’ ile meydan okuyabilecekler.

Ödüllü EGO Game Technology Platform ile güçlendirilen DiRT Showdown, Microsoft® Xbox 360®, PLAYSTATION®3 ve PC için 2012 Mayıs ayında piyasada olacak.

 

BASIN BÜLTENİ

 Oyunun yayınlanan ilk fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz