-->
WWE 12 Oyun İnceleme

Vur Kır Parçala Bu Maçı Kazan… Küçükken her Cuma akşamı babam Amerikan Dövüşlerini izlediğinde kendi kendime şu soruyu sorardım “Bu Adamlar Gerçek Mi?” sağ olsun babam her bu soruyu sesli düşündüğümde bana gerçeği söylemez, kafamdaki soruların artmasına neden olurdu. Neyse ki yıllar sonra bu insan üstü sporcuların nasıl bu dövüşleri yaptığını anlayınca işin show business […]

08.12.2011 | ulasufuk

Vur Kır Parçala Bu Maçı Kazan…

Küçükken her Cuma akşamı babam Amerikan Dövüşlerini izlediğinde kendi kendime şu soruyu sorardım “Bu Adamlar Gerçek Mi?” sağ olsun babam her bu soruyu sesli düşündüğümde bana gerçeği söylemez, kafamdaki soruların artmasına neden olurdu. Neyse ki yıllar sonra bu insan üstü sporcuların nasıl bu dövüşleri yaptığını anlayınca işin show business kısmının ne kadar başarılı olduğunu anladım. Tabi bunu ilk anlayan ben değildim. Oyun dünyası böyle bir eğlenceye kayıtsız kalamazdı. Nitekim ilk WWE oyunu THQ tarafından 2000 yılında yapıldı ve yıllarca farklı isimler altında devam eden başarılı bir seri oldu. Şimdi o serinin son oyunu WWE 12 ile buluşmuş bulunmaktayız.

WWE 12 her şeyden önce oldukça zengin kadro ile bizleri karşılıyor. Amerikan güreşlerini takip edenlerin yakından tanıyacağı John Cena, Randy Orton gibi oyuncuların yanı sıra dlc ler ile birlikte toplamda 77 sporcu ile oynayabilmek mümkün. Oyundaki önemli yeniliklerden biri bu gelişmiş kadro ve indirilebilir içerik.

 

 
Oyunun modlarına değinmek gerekirse, hikaye modunun yanı sıra bir çok mode bulunmakta. Bu modların her biri kendi içinde oldukça iyi vakit geçirmenizi sağlıyor. Özellikle Amerikan dövüşlerinin olmazsa olmazı kafes dövüşleri başlı başına eğlence kaynağı. Kariyer modunda ise önce bir eğitim ve görev bombardımanına tutuluyoruz. Oyun bizi yavaş yavaş aksiyona hazırlıyor. Sonuçta Amerikan güreşine bodozlama girmemiz bünyeye iyi gelmeyebilir. Kariyer modu başarılı sayılabilir. Ancak bazı kısımları biraz gereksiz olmuş.
 

 
WWE 12 de bir diğer yenilik ise kendi dövüşçümüzü tasarlamamızın yanı sıra kendi ringimizi de tasarlayabiliyor olmamız olmuş. Bu çok mu önemliydi derseniz, eh işte vardır meraklısı diyelim. Ayrıca karakter tasarlama bölümü gerçekten çok detaylı, sadece fiziksel detayların yanında mental ve teknik detaylarda düşünülmüş. Böylece tam istediğiniz görünüm ve teknikte bir dövüşçü tasarlayabiliyorsunuz. Gerçi o kadar çok erkek ve bayan dövüşçü karakteri var ki ben edit moda fazla dalamadım bile.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz