-->
Soul Calibur V’ten Hikaye Videosu!

Soul Calibur V için hikaye videosu yayınlandı. Soul Calibur IV’ten 17 yıl sonraki olayları konu edinen Soul Calibur V’te ana karakter Sophitia’nın oğlu Patroklos ikinci karakter de yine Sophitia’nın kızı Pyrrha olacak.Ayrıca oyunda 7 tanesi yeni olmak üzere toplamda 21 karakter olacağı açıklandı. Namco Bandai’nin ünlü dövüş serisinin yeni oyunu olan Soul Calibur V 2012 yılının […]

08.12.2011 | mrcappola

Soul Calibur V için hikaye videosu yayınlandı. Soul Calibur IV’ten 17 yıl sonraki olayları konu edinen Soul Calibur V’te ana karakter Sophitia’nın oğlu Patroklos ikinci karakter de yine Sophitia’nın kızı Pyrrha olacak.Ayrıca oyunda 7 tanesi yeni olmak üzere toplamda 21 karakter olacağı açıklandı.

Namco Bandai’nin ünlü dövüş serisinin yeni oyunu olan Soul Calibur V 2012 yılının ilk aylarında PS3 ve Xbox 360 için piyasalarda olacak.

İşte şimdi de oyunun hikaye videosu:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/Soul Calibur 5 hikaye-videosu.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/sc5.jpg ‘ ]


 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!