-->
Sony’den PS3’e Süper Dörtlü Oyun Paketleri

Sony,popüler seri oyunlarından Playstation 3 için yeni bir proje hazırlıyor. PS3’e Platinum oyunlardan oluşan dörtlü paketler sunmaya hazırlanan Sony,ilk paketinde Gran Turismo 5, Killzone 3, Uncharted 2 ve God of War III oyunlarına yer verecek.   Bir diğer seçenek pakette ise Little Big Planet 2, Motorstorm Apocalypse, Gran Turismo 5 ve Uncharted 2yer alacak.Bu dörtlü paketler Amazon […]

30.12.2011 | mrcappola

Sony,popüler seri oyunlarından Playstation 3 için yeni bir proje hazırlıyor. PS3’e Platinum oyunlardan oluşan dörtlü paketler sunmaya hazırlanan Sony,ilk paketinde Gran Turismo 5, Killzone 3, Uncharted 2 ve God of War III oyunlarına yer verecek.  

Bir diğer seçenek pakette ise Little Big Planet 2, Motorstorm Apocalypse, Gran Turismo 5 ve Uncharted 2yer alacak.Bu dörtlü paketler Amazon üzerinden 27 Ocak’ta 82.99 Euro’dan satışa sunulacak.Paketin kapak resmini yukarıdan görebilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!