-->
Skylander Spyro’s Adventure Oyun İnceleme

Oyunumuzun hikayesi hayat kaynağının kötü ruhlar tarafından yok edilmesi sonucunda perişan hale gelen dünyamızı tekrar eski neşeli haline getirmek. Bunun içinde düşmanlarımızı alt etmemiz gerekiyor. 8 farklı ırktaki yaratıklarımızın kendine özgü yeteneklerini kazandığımız puanlar ve gizli Challange oyunlarından kazandığımız itemler sayesinde geliştirebiliyoruz. Ayrıca oyun boyunca sahip olacağımız farklı objeleri karakterimize uygulayabiliyoruz. Bir nevi Little Big […]

23.12.2011 | mrcappola

Oyunumuzun hikayesi hayat kaynağının kötü ruhlar tarafından yok edilmesi sonucunda perişan hale gelen dünyamızı tekrar eski neşeli haline getirmek. Bunun içinde düşmanlarımızı alt etmemiz gerekiyor. 8 farklı ırktaki yaratıklarımızın kendine özgü yeteneklerini kazandığımız puanlar ve gizli Challange oyunlarından kazandığımız itemler sayesinde geliştirebiliyoruz. Ayrıca oyun boyunca sahip olacağımız farklı objeleri karakterimize uygulayabiliyoruz. Bir nevi Little Big Planet tarzına benzeyen bu özellik ilginizi çekebilir.

Oyunda ana hikayenin yanı sıra Battle Mod bulunmakta. Bu bölümde dostlarınızla ateşli mücadeleye tutuşabiliyorsunuz. Ayrıca bu tarz platform oyunlarının olmazsa olmazı olan co-op desteği hem hikaye hem de diğer modlarda bulunmakta. Özellikle co-op oynanmasını tavsiye ediyorum. Böylelikle dostlarınızın sahip olduğu figürlerin özelliklerini görebilir ve iyi bir ekip kurabilirsiniz.

Genel olarak oyunun grafikleri türünün örneklerinin aşağısında kalmıyor. Canlı renkler, havaya uçuşan objeler, kaliteli karakter modellemeleri grafik olarak başarılı olan yönleri. Ancak genel mekan tasarımları biraz daha özenli olabilirmiş. Ses ve müzikler ise neşeli bir oyun olan Skylander Spyro’s Adventure’ın dünyasını gayet iyi yansıtıyor.

Skylander Spyro’s Adventure oynanış olarak basit bir oynanış sistemine sahip. Alışmanız çok kısa süre alıyor. Zaten bu tarz oyunların takipçisi iseniz oynanış açısından bir sıkıntı çekmezsiniz. Oyunun en önemli özelliği olan Portal Of Power yeniliği oynanış sistemini farklı bir boyuta taşımış. Karakteriniz ile somut bir bağ kurmak elinizde 

Gelelim son sözlerimize… Skylander Spyro’s Adventure oyun dünyasına getirmiş olduğu Portal of Power yeniliği sayesinde adından oldukça sık söz ettirecek bir yapım olmuş. Özellikle seriyi çok öncelerden beri takip eden hayranlarını fazlasıyla memnun edeceğe benziyor. Çocukluğumuzda bolca biriktirdiğimiz kahraman figürlerinin gün gelip oyun dünyasına entegre olduklarını, hayat bulduklarını görmek ayrıca ilgi çekici bir olgu. Oyun dünyasından çıkıp gelen kahramanlar Portal of Power ile tekrar oyun dünyasına ışınlanıyor adeta. Son söz olarak küçük yaştaki oyun severlerin bu tarz oyunlar ile daha çok buluşmaları dileğiyle…



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.