-->
Roccat’dan Yeni Anlaşma

Birçoğunuzun yakından tanıdığı, lider ekipman üreticilerinden Roccat, HWA.Kingston bünyesindeki takımlara sponsor olanlar taçsız krallara hedeflerine ulaşmaları için yol gösterecek…   Dünyaca ünlü oyun aksesuar markası Roccat’ın Türkiye Distribütörü Aral, yeni bir ilke imza atarak, HWA.Kingston bünyesindeki tüm takımların bir yıllığına sponsorluğunu aldığını duyurdu. Türkiye’de online ve offline bir çok ünlü turnuvaya katılan ve çoğunda birincilikle dönen […]

07.12.2011 | ulasufuk

Birçoğunuzun yakından tanıdığı, lider ekipman üreticilerinden Roccat, HWA.Kingston bünyesindeki takımlara sponsor olanlar taçsız krallara hedeflerine ulaşmaları için yol gösterecek…  


Dünyaca ünlü oyun aksesuar markası Roccat’ın Türkiye Distribütörü Aral, yeni bir ilke imza atarak, HWA.Kingston bünyesindeki tüm takımların bir yıllığına sponsorluğunu aldığını duyurdu. Türkiye’de online ve offline bir çok ünlü turnuvaya katılan ve çoğunda birincilikle dönen HWA.Kingston, bu başarısını Roccat markasının sponsorluğu altında devam ettirecek.

Kıran kırana geçecek turnuvalarda ekip üyelerine; Roccat Kone+ Mouse, Roccat Pyra Mouse, Roccat MTW Taito Kingsize Mousepad, Roccat Apuri Mouse Bungee, Roccat Kave 5.1 Headset, Roccat Kulo 7.1 Headset, Roccat Arvo Keyboard ve Roccat ISKU Keyboard’dan oluşun set başarının ilk sinyalini verecek.

Roccat – HWA.Kingston işbirliğinin güzel sonuçları olacağına inandığını belirten Aral Genel Müdürü Ömer Faruk Demir, “ bu çalışma her iki firma içinde çok önemli bir başlangıç, projeyi hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Basın Bülteni 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!