-->
Ringlerin Şampiyonunu Seçiyoruz

Kasım ayında severleri ile buluşan W’12 hız kesmeden yoluna devam ediyor; mağazalarda yapılacak turnuvalara tüm W’12 severler davetlidir…  Ringlerin en acımasız karakterlerinin karşı karşıya geldiği ve kıran kırana mücadelenin yaşandığı W’12 oyunu son yılların en eğlenceli Show’unu alışveriş merkezlerine taşıyor.  Aral tarafından 10 – 11 Aralık 2011 tarihleri arasında farklı şehirlerde ve farklı alışveriş merkezlerinde […]

07.12.2011 | ulasufuk

Kasım ayında severleri ile buluşan W’12 hız kesmeden yoluna devam ediyor; mağazalarda yapılacak turnuvalara tüm W’12 severler davetlidir… 


Ringlerin en acımasız karakterlerinin karşı karşıya geldiği ve kıran kırana mücadelenin yaşandığı W’12 oyunu son yılların en eğlenceli Show’unu alışveriş merkezlerine taşıyor.  Aral tarafından 10 – 11 Aralık 2011 tarihleri arasında farklı şehirlerde ve farklı alışveriş merkezlerinde düzenlenecek olan W’12 turnuvası için sayılı günler kaldı.

Bu muhteşem deneyimi yaşamak ve ringlerin şampiyonu olmak için W’12 turnuvasına katılabilir, W’12 PS3 oyununu kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

Daha büyük bir oyun, daha sıkı bir sunum ve daha iyi bir simülasyon deneyimi sunan W’12, uzun zamandır beklenen önemli oynanış yenilikleri ve göz alıcı sunumu ile 25 Kasım 2011 tarihinde severleri ile buluştu.

W ’12 akıcı, dinamik, gerçekçi ve aksiyon dolu yeni Predator Teknolojisi™ dinamik oynanış sistemi ile oyunculara WWE deneyimini bizzat yaşama şansı veriyor. Yeni Kırılma Noktası submission sistemi, yeni Özellikler ve kontrol şemaları, İvme ve Dayanıklılık gibi önemli oynanış sistemleri üzerinde yapılan önemli değişikler oyundaki yeniliklerden sadece birkaçı. WWE Universe Mode 2.0 ile oyuncu kararlarına bağlı olarak beklenmedik unsurlar yaratılırken, yeni animasyonlar, kamera açıları, aydınlatma ve geliştirilmiş çizimler sayesinde olağanüstü bir WWE simülasyonu sunuyor.

TURNUVA NOKTALARI

  • ADANA MM
  • ANKARA OPTIMUM MM
  • BAYRAMPAŞA FORUM TEKNOSA
  • BURSA KORUPARK ELECTROWORLD
  • İSTANBUL OPTIMUM MM
  • İSTİNYEPARK D&R
  • İZMİR MM
  • MARMARA FORUM D&R

Basın Bülteni



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz