-->
Resident Evil: Operation Raccoon City İçin Karakter Videosu!

Slant Six Games tarafından geliştirilen Resident Evil: Operation Raccoon City için yeni video yayınlandı. Resident Evil: Operation Raccoon City’de yöneteceğimiz karakterlerin tanıtıldığı video da, Leon S. Kennedy, Claire Redfield, Carlos Oliviera, Jill Valentine, Hunk, Nicholai Ginovaef, Lone Wolf, Ada Wong’u görüyoruz. Senaryo ve multiplayer modunda yöneteceğimiz karakterlerin bazıları serinin eski oyunlarından da tanıdığımız karakterler.İsterseniz şimdi […]

15.12.2011 | mrcappola

Slant Six Games tarafından geliştirilen Resident Evil: Operation Raccoon City için yeni video yayınlandı.

Resident Evil: Operation Raccoon City’de yöneteceğimiz karakterlerin tanıtıldığı video da, Leon S. Kennedy, Claire Redfield, Carlos Oliviera, Jill Valentine, Hunk, Nicholai Ginovaef, Lone Wolf, Ada Wong’u görüyoruz.

Senaryo ve multiplayer modunda yöneteceğimiz karakterlerin bazıları serinin eski oyunlarından da tanıdığımız karakterler.İsterseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizi Resident Evil: Operation Raccoon City’nin karakter videosuyla baş başa bırakayım:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/Resident Evil- Operation Raccoon City – karaktervideosu.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/Trailer-Resident-Evil-Operation-Raccoon-City.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!