-->
Pendulo Studios “Yesterday ” İsimli Yeni Oyunuyla Geliyor

Pendulo Studios yeni bir macera  oyunu duyurdu. Runaway  ve The Next Big Thing ile tanıdığımız stüdyo Yesterday isimli yeni 2D adventure oyunu geliştirdiğini açıkladı. New York’ta dilenciler kaybolmaya başlar ve sonra canlı canlı yanmış olarak bulunurlar. Bu sırada olaylarla görünüşte ilişkisi olmayan kişilerin avuç içinde y şeklinde yara izleri oluşur.Bu da polis ve medyanın ilgisini çeker.Zengin bir kişi olan Henry White ve arkadaşı Cooper bu olayları, […]

30.12.2011 | mrcappola

Pendulo Studios yeni bir macera  oyunu duyurdu. Runaway  ve The Next Big Thing ile tanıdığımız stüdyo Yesterday isimli yeni 2D adventure oyunu geliştirdiğini açıkladı.

New York’ta dilenciler kaybolmaya başlar ve sonra canlı canlı yanmış olarak bulunurlar. Bu sırada olaylarla görünüşte ilişkisi olmayan kişilerin avuç içinde y şeklinde yara izleri oluşur.Bu da polis ve medyanın ilgisini çeker.Zengin bir kişi olan Henry White ve arkadaşı Cooper bu olayları, kaybolmaları araştırmaya başlar.

Üç oynanabilir karakter olan oyunda, Henry White ve Cooper dışındaki karakterimiz de John.Bu inanılmaz hikayeye esrarengiz bir şekilde dahil olan John’un hafızası tamamen silinerek başlıyor.

Yesterday’in 2012 yılı içerisinde çıkacağı söylenirken oyun için ekran görüntüleri yayınlandı.Aşağıdan görebilirsiniz:

 

 

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!