-->
Modern Warfare 3’ün Yeni Modları Ayrıntılarıyla Duyuruldu!

Infinity Ward’dan Robert Bowling,geçtiğimiz gün Modern Warfare 3’e yeni oyun modlarının duyurulacağını açıklamış,ayrıntılarınında birkaç gün içinde yayınlanacağını belirtmişti. Evet Call of Duty: Modern Warfare 3’ün yeni multiplayer modları resmi olarak duyuruldu ve modla ilgili ayrıntılar yayınlandı. Modern Warfare 3’ün yeni multiplayer modlarından birisinin adı Drop Zone. Bu modda takımlar bir bölgeyi elinde tutmaya çalışacaklar ve […]

17.12.2011 | mrcappola

Infinity Ward’dan Robert Bowling,geçtiğimiz gün Modern Warfare 3’e yeni oyun modlarının duyurulacağını açıklamış,ayrıntılarınında birkaç gün içinde yayınlanacağını belirtmişti.

Evet Call of Duty: Modern Warfare 3’ün yeni multiplayer modları resmi olarak duyuruldu ve modla ilgili ayrıntılar yayınlandı.

Modern Warfare 3’ün yeni multiplayer modlarından birisinin adı Drop Zone. Bu modda takımlar bir bölgeyi elinde tutmaya çalışacaklar ve 7500 puana kadar gelebilen takım,raundu kazanacak.

Bu modun en önemli özelliğiyse, oyunun sağladığı Care Package yardımı olacak. bu modda Drop Zone’ı elinde tutan takıma her 15 saniyede bir Care Package adı verilen paket düşüyor ve o anda Drop Zone’da hangi takımın daha çok üyesi bulunuyorsa o pakete sahip oluyor.Pointstreaklerin kapatıldığı bu modda Care Package’i de, takımın her üyesi açabilecek.Fakat her an rakibiniz paketi sizden çalabilir. Bu modda hava takviyesi kazanmanın tek yolu bu paketlerden geçiyor. Drop zone’da kalmayı başaran her takım üyesi kişi başına saniyede 20 puan ve 20 tecrübe puanı kazanıyor. Rakibi öldürmek ise 50 tecrübe puanı kazandırıyor.

Hardcore HQ Ricochet ve Hardcore Ricochet modlarıysa tüm Hardcore modların Richochet’ye dönüşmesiyle hayat buluyor. Artık takım oyunlarında takım arkadaşınıza dost ateşi açabiliyorsunuz.Yani bu modlar sayesinde dost ya da düşman herkese ateş açabiliyorsunuz.Bu sebeple tetiğe basmadan önce düşünmeniz gerek,aksi takdirde kendi takım arkadaşlarınızı öldürebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!