-->
Modern Warfare 3,Facebook’ta 2011 Yılının En Popüler Sekizinci Konusu!

Modern Warfare 3 bu yıl Facebook’da en popüler sekizinci konu oldu.2011 yılında listede ilk sırada Usame Bin Ladin’in ölümü,yine beşinci sırada Steve Jobs kaybı,dokuzuncu sırada Libya operasyonu ve yine yedinci sırada Amy Winehouse’un vefatı gibi gündeme yerleşen konulara baktığımızda bir oyun olarak Modern Warfare 3’ün listede kendine yer edinmesi bence büyük başarı örneği. Daha çok […]

08.12.2011 | mrcappola

Modern Warfare 3 bu yıl Facebook’da en popüler sekizinci konu oldu.2011 yılında listede ilk sırada Usame Bin Ladin’in ölümü,yine beşinci sırada Steve Jobs kaybı,dokuzuncu sırada Libya operasyonu ve yine yedinci sırada Amy Winehouse’un vefatı gibi gündeme yerleşen konulara baktığımızda bir oyun olarak Modern Warfare 3’ün listede kendine yer edinmesi bence büyük başarı örneği.

Daha çok politik olayların görüldüğü ve bunların arasından Modern Warfare 3’ün 2011 yılının Facebook ilk 10 sıralamasında en popüler 8.başlık olduğu listeye aşağıdan bakabilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!