-->
Modern Warfare 3’e Yeni Yama Geliyor!

Modern Warfare 3’de oyuncuların theatre modunda birçok sorun ile karşılaştıkları gündeme gelirken,Activision bunun farkında olduklarını ve bu soruna yakında yayınlayacakları yama ile çözüm getireceklerini açıklarken bugünde Infinity Ward’dan Robert Bowling’in Twitter’da oyunseverlere açıklamada bulundu. Bowling,Twitter’dan yaptığı açıklamada yeni yamanın Ocak ayında yayınlanacağını ve gelecek güncellemeyle theater modunu geliştirip,sorunları çözeceklerini ve gerekli düzeltmeleri yapacaklarını duyurdu.

28.12.2011 | mrcappola

Modern Warfare 3’de oyuncuların theatre modunda birçok sorun ile karşılaştıkları gündeme gelirken,Activision bunun farkında olduklarını ve bu soruna yakında yayınlayacakları yama ile çözüm getireceklerini açıklarken bugünde Infinity Ward’dan Robert Bowling’in Twitter’da oyunseverlere açıklamada bulundu.

Bowling,Twitter’dan yaptığı açıklamada yeni yamanın Ocak ayında yayınlanacağını ve gelecek güncellemeyle theater modunu geliştirip,sorunları çözeceklerini ve gerekli düzeltmeleri yapacaklarını duyurdu.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!