-->
Metal Gear Solid: Snake Eater 3D’ye Aksesuar Kiti Geliyor!

Konami’nin Nintendo 3DS’e özel olarak piyasaya çıkacak oyunu Metal Gear Solid: Snake Eater 3D için aksesuar kiti hazırlanıyor. Piyasalara 8 Mart’ta çıkacak kitte; sistemi, birden fazla kartı ve çeşitli aksesuarları tutacak orijinal kılıf, Metal Gear renklerini içinde barındıracak 3DS’inizi özelleştirmek için dekorasyon etiketler, sistemin alt ve üst kabukları kapsayan konsolu koruyacak koruma kabı ve 70mm […]

28.12.2011 | mrcappola

Konami’nin Nintendo 3DS’e özel olarak piyasaya çıkacak oyunu Metal Gear Solid: Snake Eater 3D için aksesuar kiti hazırlanıyor.

Piyasalara 8 Mart’ta çıkacak kitte; sistemi, birden fazla kartı ve çeşitli aksesuarları tutacak orijinal kılıf, Metal Gear renklerini içinde barındıracak 3DS’inizi özelleştirmek için dekorasyon etiketler, sistemin alt ve üst kabukları kapsayan konsolu koruyacak koruma kabı ve 70mm ve 127mm arasında uzayabilen dokunmatik kalem olacak.Ayrıca oyunla birlikte daha öncede belirttiğim gibi 8 Mart’ta Japonya’da çıkacak bu set ¥ 2981 olarak fiyatlandırılacak.

Aksesuar kitine ait yayınlanan görüntülere aşağıdan bakabilirsiniz:

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!