-->
Kojima Project Ogre İçin Yeni Görseller Paylaştı!

Hideo Kojima,Project Ogre kod adlı  projesiyle ilgili kendi twitter adresinden oyuna ait iki ekran görüntüsü paylaştı. Kojima productions imzasını taşıyan ve Fox Engine grafik motoru kullanılarak geliştirilen oyun için Hideo Kojima Twitter’daki hesabından,projeyle ilgili ayrıntı veremeyeceğini,fakat görülmeyen türde bir proje olduğu,kendisi içinde şu ana kadar yaptıklarından farklı bir yere sahip olduğunu ve genel anlamda benzer yönler […]

17.12.2011 | mrcappola

Hideo Kojima,Project Ogre kod adlı  projesiyle ilgili kendi twitter adresinden oyuna ait iki ekran görüntüsü paylaştı.

Kojima productions imzasını taşıyan ve Fox Engine grafik motoru kullanılarak geliştirilen oyun için Hideo Kojima Twitter’daki hesabından,projeyle ilgili ayrıntı veremeyeceğini,fakat görülmeyen türde bir proje olduğu,kendisi içinde şu ana kadar yaptıklarından farklı bir yere sahip olduğunu ve genel anlamda benzer yönler varsa da oyunculara da farklı bir deneyim sunacağını belirtmiş.Ayrıca devamında, Project Ogre’nin uzun sürecek bir proje olduğunu,bu yüzden de farklı projelere de (Metal Gear Rising gibi) yönelmekten hoşlandığını dile getirmiş.

İşte şimdi görseller:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!