-->
Darksiders II Ölüm Fragmanı

THQ’nun yeni aksiyon/macera oyunu Darksiders® II’nin yeni fragmanı ilk kez Türkçe alt yazılı…   THQ Küresel Marka Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jim Huntley, oyuncuların bu gerçek anti-kahramanın rolüne bürünmesini dört gözle beklediklerini belirterek, bu fragman da oyunculara ölüm’ü oynamanın nasıl bir şey olduğunun gösterileceğini söyledi. Darksiders II Mahşerin dört atlısından biri olan Ölüm’ü konu alıyor […]

13.12.2011 | mrcappola

THQ’nun yeni aksiyon/macera oyunu Darksiders® II’nin yeni fragmanı ilk kez Türkçe alt yazılı…

 
THQ Küresel Marka Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jim Huntley, oyuncuların bu gerçek anti-kahramanın rolüne bürünmesini dört gözle beklediklerini belirterek, bu fragman da oyunculara ölüm’ü oynamanın nasıl bir şey olduğunun gösterileceğini söyledi.

Darksiders II Mahşerin dört atlısından biri olan Ölüm’ü konu alıyor ve orijinal Darksiders oyununun hikayesindeki olaylarla paralel biçimde ilerliyor. Bu destansı macerada ÖLÜM, Darksiders’ta zamansız yere Kıyameti başlatmakla suçlanan kardeşi Savaş’ı kurtarmak için aydınlık ve karanlık diyarlarda yolculuğa çıkıyor.

Darksiders II Microsoft Xbox®360 video oyun ve eğlence sistemi, Playstation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows® PC için 2012 yazında piyasaya çıkacak. Daha fazla bilgi için www.facebook.com/aralgame ve www.facebook.com/Darksiders adresini ziyaret edebilirsiniz.

Darksiders II Hakkında
Kıyamet Günü ile uyandırılan, efsanevi Mahşerin Dört Atlısının en korkulanı olan Ölüm insanlığı kurtarmak ve kardeşinin ismini temize çıkarmak için yolculuğa çıkıyor. Atlı bu yolculuğu sırasında Kıyametten çok daha kötü şeylerin de olduğunu, eski bir kinin yaratılan her şeyi tehdit ettiğini keşfedecek… Acaba ÖLÜM insanlığın kurtarıcısı olabilecek mi? 2010 Ocak ayında piyasaya çıkan orijinal Darksiders IGN’den 2010’un En İyi Fantastik Oyunu ödülünün de dahil olduğu bir çok ödül kazanmıştı. Darksiders kıyameti başlatmakla suçlanan, onurunu geri kazanmak ve kendisini tuzağa düşürenlerden intikam almak için yolculuğa çıkan SAVAŞ’ın hikayesini anlatıyordu.

 

BASIN BÜLTENİ

Oyunun Türkçe Fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.