-->
Battlefield 3 Çıkışından Bugüne Sizce Kaç Adet Sattı?

Ekim ayı sonunda satışa sunulan ve Electronic Arts’ın bugüne kadar en iyi çıkış yapan oyunu olma ünvanına sahip olan FPS oyunu Battlefield 3’üntoplam satış rakamları açıklandı. Electronic Arts yaptığı açıklama ile DICE tarafından PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için geliştirilen oyununun çıkışından itibaren 8 milyon adet sattığını belirtti. Daha çıktığı ilk haftada satışı 5 […]

01.12.2011 | ulasufuk

Ekim ayı sonunda satışa sunulan ve Electronic Arts’ın bugüne kadar en iyi çıkış yapan oyunu olma ünvanına sahip olan FPS oyunu Battlefield 3’üntoplam satış rakamları açıklandı.

Electronic Arts yaptığı açıklama ile DICE tarafından PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için geliştirilen oyununun çıkışından itibaren 8 milyon adet sattığını belirtti.

Daha çıktığı ilk haftada satışı 5 milyona ulaşan oyun için San Francisco’daki Baird Technology Konferasında konuşan EA Ceo’su Eric Brown 12 milyon adet Battlefield 3 dağıtıldığını ve bunların 8 milyonunun çoktan satıldığını belirtti.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!