-->
Assassin’s Creed: Recollection’dan Yapımcı Günlüğü!

Ubisoft’un geçtiğimiz ay yeni oyunu ile çıkış yapan Assassin’s Creed serisinin yeni yan ürünü Assassin’s Creed: Recollection’ın ilk yapımcı günlüğü videosu yayınlandı. Assassin’s Creed oyunları örnek alınarak hazırlanan masa üstü oyunu Assassin’s Creed: Recollection’da serinin karakterlerinin yer aldığı kartlar bulunuyor.20 farklı görev ve yaklaşık 10 saat oynanış süresine sahip oyunda multiplayer özelliği de mevcut. Ubisoft […]

19.12.2011 | ulasufuk

Ubisoft’un geçtiğimiz ay yeni oyunu ile çıkış yapan Assassin’s Creed serisinin yeni yan ürünü Assassin’s Creed: Recollection’ın ilk yapımcı günlüğü videosu yayınlandı.

Assassin’s Creed oyunları örnek alınarak hazırlanan masa üstü oyunu Assassin’s Creed: Recollection’da serinin karakterlerinin yer aldığı kartlar bulunuyor.20 farklı görev ve yaklaşık 10 saat oynanış süresine sahip oyunda multiplayer özelliği de mevcut.

Ubisoft Montreal stüdyosu tarafından geliştirilen Assassin’s Creed: Recollection, Assassin Creed dünyasında tamamen yeni bir deneyim yaşamamızı sağlayacak.Ayrıca temel karakter ve yerleri ile gerçek zamanlı bir masa oyunu.Siyasi mücadelerle de rekabet etmenin mümkün olacağı oyunda Franchise Hayranları,Assassin Creed oyunları için oluşturulan geniş yelpazede sanatsal öğeler keşfedecek ve biriktirme şansına sahip olacaklar.

Yayınlanan yapımcı günlüğünde,adı üstünde yapım ekibinden bir çok kişi oyun hakkındaki görüşlerinden ve oyunun içeriğinden bahsediyor.

Assassin’s Creed: Recollection alanlara ayrıca Embers filmi de hediye edilecek.Son olarak oyunun iPad platformu için özel olarak hazırlandığını söyledikten sonra videoyla sizi baş başa bırakıyorum:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/Assassins Creed – Recollection-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/12/AssassinsCreed-Recollection-video.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.