-->
Anarchy Reigns’in Çıkış Tarihi Ertelendi

SEGA ve PlatinumGames’in online çokluoyuncu kavga oyunu ANARCHY REIGNS oyuncularla Temmuz 2012’de buluşacak SEGA® Europe Ltd. Ve SEGA® of America, Inc. bugün üçüncü şahıs çoklu oyuncu aksiyon dövüş oyunu ANARCHY REIGNS™’in Amerika’da 3 Temmuz 2012, Avrupa’da 6 Temmuz 2012 ve Avustralya’da 5 Temmuz 2012 tarihlerinde piyasaya çıkacağını duyurdu. Başarılı geliştirici PlatinumGames’in merakla beklenen oyunu, Microsoft […]

16.12.2011 | mrcappola

SEGA ve PlatinumGames’in online çokluoyuncu kavga oyunu ANARCHY REIGNS oyuncularla Temmuz 2012’de buluşacak


SEGA® Europe Ltd. Ve SEGA® of America, Inc. bugün üçüncü şahıs çoklu oyuncu aksiyon dövüş oyunu ANARCHY REIGNS™’in Amerika’da 3 Temmuz 2012, Avrupa’da 6 Temmuz 2012 ve Avustralya’da 5 Temmuz 2012 tarihlerinde piyasaya çıkacağını duyurdu. Başarılı geliştirici PlatinumGames’in merakla beklenen oyunu, Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için çıkacak.

ANARCHY REIGNS’in aksiyon dövüş türüne yepyeni bir soluk getirmeye hazırlandığını belirten SEGA West’in Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Gary Knight, “Oyunumuzun kusursuz olması için biraz daha zamana ihtiyacımız olduğuna karar verdik. Şimdilik pek fazla ayrıntı veremiyorum, ama oyunu büyüttüğümüzü söyleyebilirim. Şöyle söyleyeyim, geleneksel bire bir veya ikiye iki dövüşler geçmişte kalacak…” diye konuştu.

ANARCHY REIGNS Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için Temmuz 2012’de piyasada olacak.

Daha fazla bilgi için lütfen www.anarchyreignsgame.com adresini ziyaret edin.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Devolver Digital tarafından yayınlanan Human Fall Flat’in devam oyunu Human Fall Flat 2’nin 2026 yılına ertelendiği resmi olarak açıklandı.


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”