-->
Zavvi’den GTA V’in Çıkış Tarihi!

Grand Theft Auto V’in 2012 yılının son aylarında çıkması beklenirken,resmi bir açıklama gelmeyen oyun için İngiliz online perakendeci Zavvi,net tarih vererek 23 Kasım 2012 tarihini gösterdi. Zavvi,daha önce Haziran ayını çıkış tarihi göstermişti,fakat şimdi bu tarihi hangi bilgiye dayanarak verdiği bilinmiyor.Otoritelerin çoğunluğu oyunun zaten 2012 yılının son aylarında çıkacağını düşünüyor ama bu tarih 23 Kasım […]

03.11.2011 | mrcappola

Grand Theft Auto V’in 2012 yılının son aylarında çıkması beklenirken,resmi bir açıklama gelmeyen oyun için İngiliz online perakendeci Zavvi,net tarih vererek 23 Kasım 2012 tarihini gösterdi.

Zavvi,daha önce Haziran ayını çıkış tarihi göstermişti,fakat şimdi bu tarihi hangi bilgiye dayanarak verdiği bilinmiyor.Otoritelerin çoğunluğu oyunun zaten 2012 yılının son aylarında çıkacağını düşünüyor ama bu tarih 23 Kasım mı olur bilinmez.En doğru bilgi için Rockstar Games’in duyurusunu beklememiz gerekecek.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!