-->
Total War: Shogun 2 – ‘Fall Of The Samurai’ Duyuruldu!

TOTAL WAR: SHOGUN 2’NİN BAĞIMSIZ GENİŞLEME PAKETİ, SAMURAY DÖNEMİ JAPONYASINDA GEÇEN DESTANI SONLANDIRIYOR! SEGA® Europe Ltd. ve SEGA® of America, Inc. bugün Total War: SHOGUN 2™’nin resmi bağımsız genişleme paketinin 2012 Mart ayında piyasada olacağını duyurdu. 1863 yılında, Samuray dönemi sona ermek üzereydi. Kılıç, yay ve at ustaları olan Samuraylar, topların uğultusu ve buharlı motorların […]

29.11.2011 | mrcappola

TOTAL WAR: SHOGUN 2’NİN BAĞIMSIZ GENİŞLEME PAKETİ, SAMURAY DÖNEMİ JAPONYASINDA GEÇEN DESTANI SONLANDIRIYOR!

SEGA® Europe Ltd. ve SEGA® of America, Inc. bugün Total War: SHOGUN 2™’nin resmi bağımsız genişleme paketinin 2012 Mart ayında piyasada olacağını duyurdu.

1863 yılında, Samuray dönemi sona ermek üzereydi. Kılıç, yay ve at ustaları olan Samuraylar, topların uğultusu ve buharlı motorların çığlıklarıyla yeni bir Japonya’nın doğuşuna şahit oluyordu. Modern, Viktorya döneminin Avrupası ve Amerika Japonya’nın kapılarına dayanmış, ülkeye devrim yaratacak yeni silahlar getirmişti: Samuray sınıfının sonunu getirecek yeni silahlar. Japonya bu yeni dünyaya kapılarını kapatıp geleneklerine sarılabilir, veya kucaklayıp gelişme yolunu seçebilirdi. İşte bu karışıklık esnasında eski Shogun’lara karşı, Japonya hükümdarı olarak İmparatoru diriltmeye çalışan yeni bir İmparatorluk hareketi de başlamıştu. Bu yükselen İmparatorluk gücünü mü, yoksa eskilerin Shogunluğunu mu destekleyeceksiniz? Tarafınızı seçmeli ve ülkenizi Japonya’nın geleceği için bu son savaşa sokmalısınız: Boshin Savaşı, yani Ejderha Yılı Savaşı.

Total War: SHOGUN 2’nin bu devasa, bağımsız genişleme paketi oyunculara yeni bir deneyim sunacak. Oynanabilir altı yeni klan arasında Satsuma gibi modern imparatorluk Japonyasını destekleyenler ve Nagaoka gibi eski Shogun ile müttefik olanlar da bulunuyor. Ayrıca oyunda üç büyük yabancı güçle de karşı karşıya geleceksiniz: Amerika, Britanya ve Fransa Japonya ile yakından ilgileniyorlar; onlara nasıl davranacaksınız? Bu olayların tümü de kuzeydeki yeni adalara kadar birçok bölgeyi kapsayan, genişletilmiş ve geliştirilmiş sefer haritasında geçecek ve bir Total War oyununda ilk kez demiryolları ve denizden bombardımanlar gibi yeni özellikler de bulunacak!

Sefer haritasındaki yeniliklerin yanı sıra Total War: Shogun 2’nin destansı savaşlarına yeni birimler ve yetenekler de ekleniyor. Karada aralarında Mitralyözler, Amerikan Deniz Piyadeleri ve Britanya Kraliyet Deniz Piyadelerinin de bulunduğu otuz dokuz yeni birim bulunuyor. Deniz savaşlarında ise ağır silahlı buharlı gemiler, torpido botları ve görkemli zırhlı savaş gemileri ile kara savaşlarına denizden top atışları yapabileceksiniz. Kıyıda kurulan savunma silahları da gemilerinize saldırabileceğinden, savunması güçlü limanlara dikkat etmeniz gerekecek.

Sefer haritasında seçebileceğiniz üç yeni ajan türü, dört yeni tarihi senaryo, yepyeni kuşatma mekanikleri ve Total War: SHOGUN 2’nin çokluoyuncu modlarına yapılan önemli geliştirmelerle, yeni özelliklerin listesi de en az Total War: Shogun 2 – The Fall of the Samurai’daki savaşlar kadar destansı bir hal alıyor.

Samuray çağı moden silahların gücüyle yüzleşirken, Japonya’nın geleceği için son bir kez daha savaşın. Tüm Japonya’nın kaderi sizin ellerinizde…

Total War: SHOGUN 2, önceki oyunlarda bulunan 3D kara ve deniz savaşları, detaylı sefer haritası gibi özellikleri mükemmelleştirirken, heyecan dolu yeni çokluoyuncu deneyimleri ekleyerek başarılı Total War serisinin çıtasını daha da yükseltiyor. Total War: SHOGUN 2, 2011 Mart ayında piyasaya çıkmıştı.

Oyun hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.totalwar.com adresini ziyaret edin.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!