-->
THQ:Saints Row,GTA V’den Etkilenmez!

GTA V’in duyurulduğu günden itibaren çıkacak videosu heyecanla bekleniyordu ve video 2 Kasım’da 18:00 saatlerinde nihayet yayınlandı.Milyonlar kişi tarafından izlenen video beklediğimize değdi. GTA V’in çok beklenen ve istenen oyun olmasına karşın gelmesiyle rekabet koşullarını değiştireceğini düşünen kişiler diğer oyun firmalarının yetkililerine bu konuyu sordular ve ilk cevap,oyunun benzerliği ile dikkat çeken Saints Row’un dağıtımcısı […]

04.11.2011 | mrcappola

GTA V’in duyurulduğu günden itibaren çıkacak videosu heyecanla bekleniyordu ve video 2 Kasım’da 18:00 saatlerinde nihayet yayınlandı.Milyonlar kişi tarafından izlenen video beklediğimize değdi.

GTA V’in çok beklenen ve istenen oyun olmasına karşın gelmesiyle rekabet koşullarını değiştireceğini düşünen kişiler diğer oyun firmalarının yetkililerine bu konuyu sordular ve ilk cevap,oyunun benzerliği ile dikkat çeken Saints Row’un dağıtımcısı THQ’dan geldi.

THQ patronu Brian Farrell,konuyla ilgili,gayet sakin olarak Grand Theft Auto ve Saints Row’un tamamen faklı pozisyonda olduklarını söyledi.

Kendisininde milyonların izlediği gibi videoyu ilk gün yani yayınlandığı gün internete girip ilgiyle izlediğini ve videoyu oldukça yüksek kaliteli bulduğunu,GTA serisinin yeni hiti olacağını belirtti.

GTA ile Saints Row arasındaki farklılıklara da değinen Brian Farrell,GTA’nın ciddi ve karakter etrafında geçen bir oyun olduğunu, Saints Row’un ise yeni yayınlanan videosunda da göreceğimiz gibi,bir çok çılgınlığı içinde barındıran bir oyun olduğunu,bu bağlamda iki oyunun da farklı kulvalarda olduğunu anlattı.

Ayrıca Farrell,yeni oyunları olan Saints Row: The Third’ün ön siparişlerinin ikinci oyundan 4 kat fazla olduğunu sözlerine ekledi.

Saints Row: The Third 18 Kasım’da PC,PS3 ve Xbox 360 piyasalarda için olacak.GTA V ise 2012 yılında çıkacak fakat net bir tarih verilmedi.

Şimdi  Farrell’n bahsettiği Saints Row: The Third’ün videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/11/Saints Row- The Third – video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/11/Saints-Row-The-Third-Cherished-Memory.jpg ‘ ]

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!