-->
Spiderman: Edge Of Time Oyun İnceleme

Oyunda hikaye modunun yanı sıra Challenge Modu da bulunuyor. Ana hikayede oynadığınız bölümlerin bir kopyası gibi duran Challenge Modu aynı mekanlar, aynı düşmanlar ve aynı dövüş sistemi ile pek ilgimi çekmedi açıkçası. Oyunun seslerine gelecek olursak seslendirmede ana düşmanımız Walker Sloan’ı Val Kilmer seslendirmiş. Seslerde mekanın soğukluğunun etkisini hissetmek mümkün. Seslendirme haricinde oyunun ses ve […]

27.11.2011 | mrcappola

Oyunda hikaye modunun yanı sıra Challenge Modu da bulunuyor. Ana hikayede oynadığınız bölümlerin bir kopyası gibi duran Challenge Modu aynı mekanlar, aynı düşmanlar ve aynı dövüş sistemi ile pek ilgimi çekmedi açıkçası. Oyunun seslerine gelecek olursak seslendirmede ana düşmanımız Walker Sloan’ı Val Kilmer seslendirmiş. Seslerde mekanın soğukluğunun etkisini hissetmek mümkün. Seslendirme haricinde oyunun ses ve müziklerini pek beğendiğim söylenemez.
 

 
Oyunun başarılı yönlerinden biri iki farklı Spiderman ile oynamanın bir artısı olarak faklı combo özelliklerini deneyebiliyor olmanız. Oyun boyunca gerek yapmış olduğunuz çatışmalar sonunda gerekse de oyun içinde farklı yerlere bırakılmış olan deneyim puanlarını toplayarak elde ettiğiniz puanlar ile her iki Spiderman için farklı farklı comboları açabiliyorsunuz. Bu combolardan bazıları sadece deneyim puanları ile açılırken bazıları da Bosslardan kazandığınız altın renkli örümcek simgesi ile açılıyor. Oyundaki combolar bir Castlevania kadar çeşitli olmasada türüne göre gayet başarılı ve yeterli.
 

 

Örümceğin Kaderi…

Spiderman: Edge of Time grafiklerindeki başarısızlık, oyunun geçtiği mekanın soğukluğu, hep aynı yeri oynuyormuş hissi vermesi nedeniyle serinin başarısız oyunlarından biri olmuş. Ancak oynanışı olumlu etkileyen combo özellikleri, hikayenin ilgi çekiciliği ile de Spiderman hayranlarına farklı bir deneyim sunmayı başaracağa benziyor.
 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!