-->
Spec Ops:The Line İle İlgili Daha Fazla Bilgi!

Yager Games tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından dağıtımı üstlenilen Spec Ops: The Line ile ilgili daha fazla bilgiye ne dersiniz? 1. KONUMLANDIRMA Spec Ops: The Line kum fırtınası altında kalmış, savaş içerisindeki günümüz Dubai’sinde geçen bir 3. Şahıs Askeri Savaş oyunudur. 2. OYUNUN KISA TANITIMI Dubai’nin büyük bir kum fırtınası sonrasında haritadan silinmesi üzerinden […]

23.11.2011 | ulasufuk

Yager Games tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından dağıtımı üstlenilen Spec Ops: The Line ile ilgili daha fazla bilgiye ne dersiniz?

1. KONUMLANDIRMA

Spec Ops: The Line kum fırtınası altında kalmış, savaş içerisindeki günümüz Dubai’sinde geçen bir 3. Şahıs Askeri Savaş oyunudur.

2. OYUNUN KISA TANITIMI

Dubai’nin büyük bir kum fırtınası sonrasında haritadan silinmesi üzerinden altı ay geçmişti. Şehri boşaltmak için yardıma gönderilen Amerikan askerleri dahil binlerce insan hayatını kaybetmişti. Bugün, şehir dünyanın en zengin harabesi olarak kumlar altında gömülü.

Birden Dubai’den bir radyo sinyali geliyor. Bir Delta Force takımı şehre sızmak ve bu sinyalin kaynağını bulmak için gönderiliyor.

Görevleri basit; sağ kalanları şehirden kurtarmak. Şehire girdiklerinde, buranın vahşi bir hakimiyet savaşı kontrolü altında olduğunu keşfediyorlar. Görevlerini tamamlamaları için, bu cehennemin kalbindeki adamı bulmaları gerek- Albay John Konrad.

3. KISA OYUN BİLGİLERİ
1. Milyarderlerin Oyun Parkı Yıkıldı: Yıkıcı kum fırtınası Dubai’yi enkaz haline getirdi. Bir zamanlar milyarderlerin oyun parkı olan şehir artık dünyanın en bereketli ve ölçüsüz savaş alanı.

2. Askeri bir kurtarma operasyonu, yoksa değil mi?: Bir askeri kurtarma operasyonu olarak başlayan görev hızlı bir biçimde başka bir duruma geçerek hayatta kalmak için savaşmaya dönüyor. Kimin gerçekten kurtarılmaya ihtiyacı var?

3. Siper al ve kontrolü ele geçir: Dubai’yi ve etrafındakileri düşmandan gizlenmek, taarruz etmek ve düşmanı hazırlıksız yakalamak üzere kullan. Takımındaki arkadaşlarını saldırı yapmak, iyileştirmek, bombalamak gibi görevleri gerçekleştirmek üzere yönet.

4. Kumları bir silah olarak kullan: Arkasında kum bulunan pencerelere, kapılara ve duvarlara ateş ederek kum yığınlarını düşmanlarının üzerine gönder.

Spec Ops: The Line 2012 yılının bahar ayında raflardaki yerini alacak.Peki şimdi oyunun geliştiricilerini tanımaya ne dersiniz?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denby Grace: Kıdemli yapımcı, 2K Games

Denby Grace fast food alanında gelecek vaat eden bir kariyeri elinin tersiyle itip 1999 yılında Take 2 Interactive/Rockstar Games QA ekibine katılarak annesini üzmüştür. Oyunlardaki bugları bulmakla geçen 4 yılın ardından Gathering of Developers’a Yardımcı Yapımcı olarak geçmiş ve Serious Sam II’nin piyasaya çıkışını denetlemiştir. Denby 2005 yılında 2K Games kurulduğunda Yapımcı görevini üstlenmiş ve son bir kaç yılda The Darkness, Top Spin ve en yeni olarak da Kıdemli Yapımcı görevini üstlendiği Mafia II gibi bir çok oyun üzerinde çalışmıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Michael Kempson: Yardımcı Yapımcı

Sektöre 6 yıl once giren Michael kariyerine Electronic Arts’ta QA test elemanlarından biri olarak başlamış, Battlefield: Modern Combat 2’nin çıkışına tanıklık etmiştir. Kısa süreliğine Ninja Theory ile çalıştıktan sonra Electronic Arts’a Harry Potter: Order of the Phoenix için QA şefi olarak geri dönmüştür. EA’deki son yılında Criterion için stüdyo testlerinde çalışmış, ardından Berlin’e taşınarak YAGER Development’a katılmıştır ve şu anda orada Yardımcı Yapımcı olarak çalışmaktadır.

Oyunun PC,PS3 ve Xbox 360 için yayınlanan kapak tasarımlarına da aşağıdan bakabilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!