-->
Sonic Generations Oyun İnceleme

Klasik Sonic ile modern Sonic arasında kabiliyetler açısından da farklılıklar bulunuyor. Örneğin modern Sonic düşmanlarına hızlı bir şekilde saldırarak onları etkisiz hale getirebiliyor. Ayrıca modern Sonic ile oynadığınız bölümler 3D yapısının getirdiği dinamiklik sayesinde oldukça heyecan verici bir hal alıyor. Oyunda tahmin edeceğiniz gibi yine sarı halkaları topluyoruz. En ufak bir hatada tüm topladığımız halkalar […]

28.11.2011 | ulasufuk

Klasik Sonic ile modern Sonic arasında kabiliyetler açısından da farklılıklar bulunuyor. Örneğin modern Sonic düşmanlarına hızlı bir şekilde saldırarak onları etkisiz hale getirebiliyor. Ayrıca modern Sonic ile oynadığınız bölümler 3D yapısının getirdiği dinamiklik sayesinde oldukça heyecan verici bir hal alıyor. Oyunda tahmin edeceğiniz gibi yine sarı halkaları topluyoruz. En ufak bir hatada tüm topladığımız halkalar etrafa saçılıyor. Eğer hiç halkamız olmadan bir düşmana ya da tuzağa temas edersek de bir canımız gidiyor.
 

 
Oyunda bölümleri geçtikçe farklı özellikler ve ekstra ufak oyunların bulunduğu bonus bölümler açabiliyorsunuz. Bu bölümlerde elde edeceğiniz puanlar ile yeni kabiliyetleri aktif edebiliyorsunuz. Ayrıca bölümlerde elde edeceğiniz kırmızı yıldızlar ile oyun ile ilgili Art Work çalışmalarını açabiliyorsunuz. Bu arada oyunun müziklerine de değinmek istiyorum. Bildiğiniz gibi Sonic oyunları hep kendine özgü müziklere sahiptir. Hızın ön planda olduğu oyunlarda sizi tam anlamıyla hızın içine çeken müzikler bu oyunda da gayet başarılı bir şekilde kullanılmış.
 

 

Yıllara Zaman Okuyan Süper Hızlı Kahraman

Belki şimdiye kadar birçok Sonic oyunu ile tanıştık ama kendi adıma söylemek gerekirse şimdiye kadar yapılan en iyi Sonic oyunu ile karşı karşıyayız. Sega, ismine yakışanı yaparak tüm Sonic oyunlarının en başarılı yönlerini çok iyi harmanlamış ve karşımıza tüm zamanların en hızlı Sonic’ini çıkarmış…
 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!