-->
Rainbow Six: Patriots’tan Yeni Bilgiler ve Ekran Görüntüleri Yayınlandı!

Ubisoft bir süre önce duyurusunu yaptığı first-person shooter oyunu Rainbow Six: Patriots için yeni bilgi ve ekran görüntüleri yayınladı. Patriots’un hikayesi, gerçek olaylar ve karakterlerden esinlenerek tasarlanmış ve bölümlere farklı bakış açılarıyla bakmamızı sağlayacak senaryodan oluşacak. Şehirlerdeki terörist faaliyetlere karşı mücadele edecek ekip etik kararlar vermek zorunda olacak. Takım elemanlarına tek bir tuşla çeşitli emirler […]

29.11.2011 | mrcappola

Ubisoft bir süre önce duyurusunu yaptığı first-person shooter oyunu Rainbow Six: Patriots için yeni bilgi ve ekran görüntüleri yayınladı.

  • Patriots’un hikayesi, gerçek olaylar ve karakterlerden esinlenerek tasarlanmış ve bölümlere farklı bakış açılarıyla bakmamızı sağlayacak senaryodan oluşacak.
  • Şehirlerdeki terörist faaliyetlere karşı mücadele edecek ekip etik kararlar vermek zorunda olacak.
  • Takım elemanlarına tek bir tuşla çeşitli emirler verebileceğimiz oyunda,mükemmel bir saldırı planı için tam kadroyu kontrol altına almak gerekecek.
  • Oyunun dövüş teknikleri,her savaş durumunu karşılamak için yeniden tasarlanan kapak ve silah sistemlerinin yanı sıra,öncesinde bölgeleri belirleyerek duvar ve tavanları patlatabilme özelliği olacak.
  • iletişim ve taktik yürütme geliştirilebilecek,iplerle hızlı bir şekilde baskın yapılabilecek ve düşman bölgelerine gizlice sızılabilecek.
  • Düşmanları şaşırtmak Overpower’la stratejik alanları ihlal etmek ve bölgelere sızmak için Scan mode’dan yararlanılacak.

Dilerseniz şimdi de ekran görüntülerine bakalım:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!