-->
PS Vita’nın Yeni Oyunu Unit 13’ün İlk Videosu ve Ekran Görüntüleri!

Zipper Interactive’in Playstation Vita için duyurduğu yeni TPS oyunu Unit 13’ün ilk videosu ve ekran görüntüleri yayınlandı. Ayrıca oyunla ilgili olarak bazı bilgilerde yayınlandı.Hızlı aksiyon sahnelerinin yer almasının yanı sıra,Unit 13’de konsolun dokunmatik ekranı ve dokunmatik arka panelini kullanılacak.Yine gelen bilgilerde 9 farklı mekanda ve 36 görevde,kendine özgü eşsiz yetenekli 6 farklı karakteri yöneteceğiz.Oyunda High […]

24.11.2011 | ulasufuk

Zipper Interactive’in Playstation Vita için duyurduğu yeni TPS oyunu Unit 13’ün ilk videosu ve ekran görüntüleri yayınlandı.

Ayrıca oyunla ilgili olarak bazı bilgilerde yayınlandı.Hızlı aksiyon sahnelerinin yer almasının yanı sıra,Unit 13’de konsolun dokunmatik ekranı ve dokunmatik arka panelini kullanılacak.Yine gelen bilgilerde 9 farklı mekanda ve 36 görevde,kendine özgü eşsiz yetenekli 6 farklı karakteri yöneteceğiz.Oyunda High Value Target isimli düşman savaşlarını açtığınızda Vita’nın Near adlı işlevi ile Vita Kullanıcı üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabileceğiz.

Online özelliklerinde yer alacağı oyunda leaderboardları , Daily Challenge içeriği,yeni içerikler ve sürekli güncellemeler olacağı gibi oyunu arkadaşlarımızla co-op olarak oynarken sesli sohbet imkanınada sahip olacağız.

Şimdi dilerseniz ekran görüntülerine ve videoya aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/11/PS Vita – Unit 13 video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/11/Unit-13_6.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!