-->
MW3,Xbox 360’ta Ne Kadar Yer Kaplıyor?

Infinity Ward ve Sledgehammer ortak yapımı Call of Duty: Modern Warfare 3’ün X360’da ne kadar yer kaplayacağı açıklandı. 8 Kasım’da piyasalarda olacak FPS oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3’ü Xbox 360’da rahat rahat oynayabilmeniz için 7.5 GB’lık boş disk alanına sahip olmanız gerekecek.Yüklemek zorundamıyım derseniz?Tabiki değilsiniz fakat disk üzerinden oynamayı tercih ederseniz performansta düşüşler […]

04.11.2011 | mrcappola

Infinity Ward ve Sledgehammer ortak yapımı Call of Duty: Modern Warfare 3’ün X360’da ne kadar yer kaplayacağı açıklandı.

8 Kasım’da piyasalarda olacak FPS oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3’ü Xbox 360’da rahat rahat oynayabilmeniz için 7.5 GB’lık boş disk alanına sahip olmanız gerekecek.Yüklemek zorundamıyım derseniz?Tabiki değilsiniz fakat disk üzerinden oynamayı tercih ederseniz performansta düşüşler yaşanabilir.Zaten sabit diskiniz yoksa zorunlu olarak böyle oynayacaksınız.

Oyun PC,PS3 ve Xbox 360 platformlarına gelecek.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!