-->
Modern Warfare 3’ün ilk Gün Satış Rakamları!

Activision Publishing CEO’su Eric Hirshberg,hem kendilerinin hem de oyun sektörünün gelmiş geçmiş en büyük ilk gün sevkiyatını gerçekleştirdiğini açıkladı.Pazartesi gecesi 13.000 perakendecinin önünde 1,5 milyon kişi sıraya girdi. Ingiltere’deki toptancıların da oyunun ön sipariş rekoru kırdığını belirtirken,aynı zamanda ilk gün sevkiyat ve ilk gün satış hasılatı açısından da oyun sektöründe rekor kırdı. İlk 24 saat içerisinde 9.3 milyon […]

11.11.2011 | mrcappola

Activision Publishing CEO’su Eric Hirshberg,hem kendilerinin hem de oyun sektörünün gelmiş geçmiş en büyük ilk gün sevkiyatını gerçekleştirdiğini açıkladı.Pazartesi gecesi 13.000 perakendecinin önünde 1,5 milyon kişi sıraya girdi.

Ingiltere’deki toptancıların da oyunun ön sipariş rekoru kırdığını belirtirken,aynı zamanda ilk gün sevkiyat ve ilk gün satış hasılatı açısından da oyun sektöründe rekor kırdı.

İlk 24 saat içerisinde 9.3 milyon adet satan Modern Warfare 3, sadece Xbox 360 için 5 milyon adet satarak,bu platform için ilk günde en çok satan oyun ünvanını alarak yeni bir rekora imza attı.PS3 satışlarının da 3 milyon civarlarında olduğu oyunun geriye kalan kısmında PC ve Wii satışları yer alıyor.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!