-->
Killzone 4 Duyurabilir!

Playstation 3’e özel olarak geliştirilen Killzone serisinin son oyunu olan Killzone 3,tüm dünyada büyük beğeni toplamıştı. Killzone 3,geçtiğimiz günlerde de Hollanda’daki oyun medyasının düzenlediği yarışmada 2011 yılının en iyi oyunu seçildi. Guerrilla Games ekibi de Twitter’dan yaptığı açıklamada,Killzone 3 için yeni DLC geliştirmediklerini,artık Killzone 4 üzerinde çalışmaya başladıklarını belirttiler.Beklenen Killzone 4 duyurunun ise E3 2012’de […]

16.11.2011 | mrcappola

Playstation 3’e özel olarak geliştirilen Killzone serisinin son oyunu olan Killzone 3,tüm dünyada büyük beğeni toplamıştı.

Killzone 3,geçtiğimiz günlerde de Hollanda’daki oyun medyasının düzenlediği yarışmada 2011 yılının en iyi oyunu seçildi.

Guerrilla Games ekibi de Twitter’dan yaptığı açıklamada,Killzone 3 için yeni DLC geliştirmediklerini,artık Killzone 4 üzerinde çalışmaya başladıklarını belirttiler.Beklenen Killzone 4 duyurunun ise E3 2012’de yapılması bekleniyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!