-->
inFamous 2: Festival of Blood’tan Rekor!

Sony,Amerika’da konsol ve oyun satış rakamlarının açıklanması ile birlikte oyun satış rakamları ile ilgili açıklamalar yaptı.Açıklamasında 1. ve 3.parti oyun satışlarının geçtiğimiz yıla oranla %5 arttığını ve Playstation 3’e özel olarak geliştirilen inFamous 2’nin indirilebilir içeriğinin rekor kırdığını belirtti. inFAMOUS 2: Festival of Blood Playstation Network’ün en hızlı satan oyunu oldu. Playstation Network’te 9.99 dolara […]

13.11.2011 | mrcappola

Sony,Amerika’da konsol ve oyun satış rakamlarının açıklanması ile birlikte oyun satış rakamları ile ilgili açıklamalar yaptı.Açıklamasında 1. ve 3.parti oyun satışlarının geçtiğimiz yıla oranla %5 arttığını ve Playstation 3’e özel olarak geliştirilen inFamous 2’nin indirilebilir içeriğinin rekor kırdığını belirtti.

inFAMOUS 2: Festival of Blood Playstation Network’ün en hızlı satan oyunu oldu. Playstation Network’te 9.99 dolara satılan bu oyun inFamous 2’nin motorunun modifiye edilmiş sürümünü kullanırken, yetkililer Festival of Blood’un DLC olmadığının altını çiziyor.Başlı başına bir oyun olan inFAMOUS 2: Festival of Blood’u satın alırsanız oyunu inFamous 2’ye ihtiyaç duymadan oynayabilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!