-->
GoldenEye 007: Reloaded Oyun İnceleme

Oyunun grafiklerine gelecek olursak, oyun sonuçta daha önceki oyunun iyileştirilmiş hali ancak açıkçası beklentilerimin biraz altında bir grafikle karşılaştım. Karakter detaylandırmaları başarılı olsada mekan hissi pek başarılı olmamış açıkçası. Bazı bölümlerde karşılaştığım ufak hatalar dikkatimi çekmedi değil. Ancak oynanış ve seslerin oldukça başarılı kombinasyonu bu hataları telafi ettiriyor. Oyunun ses ve müzikleri bizi yeni başlayan […]

25.11.2011 | mrcappola

Oyunun grafiklerine gelecek olursak, oyun sonuçta daha önceki oyunun iyileştirilmiş hali ancak açıkçası beklentilerimin biraz altında bir grafikle karşılaştım. Karakter detaylandırmaları başarılı olsada mekan hissi pek başarılı olmamış açıkçası. Bazı bölümlerde karşılaştığım ufak hatalar dikkatimi çekmedi değil. Ancak oynanış ve seslerin oldukça başarılı kombinasyonu bu hataları telafi ettiriyor. Oyunun ses ve müzikleri bizi yeni başlayan bir Bond filminin başrol oyuncusuymuş hissini vermede ve oynanış tatminini yükseltmede oldukça başarılı. Nede olsa bir Bond klasiği…
 

 
Oynanış süresi olarak yaklaşık 10 saatin üzerinde bir oynanışa sahip olan Golden Eye 007: Reloaded senaryo modunun yanı sıra MI6 modu gibi size keyifli vakit geçirecek extra bir mod da içeriyor. Bu mod aslında oyunun senaryo modunu zenginleştirmek için oluşturulmuş bir mod diyebiliriz. Ama oyunun en başarılı özelliği sanırım herkesin üzerinde hem fikir olduğu gibi multiplayer modu. Gerçekten Golden Eye 007: Reloaded multiplayer modu ile oldukça aksiyon dolu bir hal alıyor. Multi modunda herkesin bildiği Death Match modu gibi klasik modlar olsada oynanış keyfi ve yarattığı aksiyon hissi gayet tatmin edici.
 

 
Ajan Bond, Görev Tamamlanmıştır.

Genel olarak son dönemde çıkan oldukça başarılı oyunların gölgesinde kalan Golden Eye 007: Reloaded grafiksel olarak olmasa da ses ve oynanış olarak başarılı bir yapım olarak hayranlarını üzmeyecek. Özellikle multiplayer modunun başarısı, kemikleşmiş bir hayran kitlesine hitap etmesi ve farklı oynanış modları ile öne çıkan Golden Eye 007 : Reloaded aksiyon severlerin ve James Bond hayranlarının edinmesi gereken bir yapım olmuş.
 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!