-->
Final Fantasy XIII-2 Ön Siparişe Hazır!

Final Fantasy XIII-2 artık ön siparişe hazır.Ön sipariş veren oyuncular oyunun yanı sıra indirilebilir içerik paketi, 3 adet resim kartı, Final Fantasy XIII – Episode i Novella ve Metal Case’e sahip olacaklar. Ayrıca Final Fantasy XIII-2 için Crystal Edition ve Limited Collector’s Edition paketleri de ön sipariş verilmeye hazır durumda. Crystal Edition’ın içinde,yalnız bu pakete […]

06.11.2011 | mrcappola

Final Fantasy XIII-2 artık ön siparişe hazır.Ön sipariş veren oyuncular oyunun yanı sıra indirilebilir içerik paketi, 3 adet resim kartı, Final Fantasy XIII – Episode i Novella ve Metal Case’e sahip olacaklar.

Ayrıca Final Fantasy XIII-2 için Crystal Edition ve Limited Collector’s Edition paketleri de ön sipariş verilmeye hazır durumda. Crystal Edition’ın içinde,yalnız bu pakete özel ve hiçbir yerde bulamayacağınız Final Fantasy XIII-2 T-Shirt’ü, 6 adet koleksiyon kartı, Lightning karakterinin büyük bir posteri, Final Fantasy XIII-2’nin çizimlerini ve arkasındaki sanatı anlatan bir Art Book ve Özel kapaklı 4 Disk’lik Final Fantasy XIII-2 Orjinal Soundtrack yer alacak.

Limited Collector’s Edition’ın içinde de,yine Final Fantasy XIII-2’nin sanatını anlatan bir Art Book, Lightning karakterinin büyük bir posteri, 6 adet koleksiyon kartı ve Müzisyenlerin özel seçtikleri Final Fantasy XIII-2’den müzikler bulunacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!