-->
EA’in Oynaması Ücretsiz Popüler Oyunu Battlefield Heroes’a Adrenalin Dolu ‘Capture The Flag’ Modu Geliyor

Bugün, oynaması ücretsiz popüler savaş oyunu Battlefield Heroes™’a klasik ‘Capture the Flag’ modu geliyor.Oyuncular kazanabilmek için yalnızca rakip takımın kurşunlarından kaçmakla kalmayacak, dinozor ve etekli mumya kılığındaki diğer oyunculara da dikkat etmek zorunda olacaklar. Oyuncular diğer fraksiyonun bayrağını çalıp üslerine götürebilmek için birlikte çalışacaklar. Bunu üç kez başarabilen takım galibiyete ulaşacak. Capture the Flag modunu […]

23.11.2011 | mrcappola

Bugün, oynaması ücretsiz popüler savaş oyunu Battlefield Heroes™’a klasik ‘Capture the Flag’ modu geliyor.Oyuncular kazanabilmek için yalnızca rakip takımın kurşunlarından kaçmakla kalmayacak, dinozor ve etekli mumya kılığındaki diğer oyunculara da dikkat etmek zorunda olacaklar. Oyuncular diğer fraksiyonun bayrağını çalıp üslerine götürebilmek için birlikte çalışacaklar. Bunu üç kez başarabilen takım galibiyete ulaşacak. Capture the Flag modunu oynamak isteyen oyuncular www.battlefield-heroes.com adresinden giriş yapıp “Play Now” linkini kullanabilirler.

Battlefield Heroes klasik Battlefield oynanışını geniş kitlelerle buluşturuyor. Oyun eğlenceli, çizgi film tarzı grafikler ve her yetenek seviyesindeki oyunculara hitap eden oynanış şekli içeriyor. Battlefield Heroes öğrenmesi ve oynaması kolay bir oyun; oyuncular kapsamlı karakter özelleştirme seçenekleri ve online özellikler sayesinde karakterlerini yaratmak ve dünyayı ele geçirmek için keyifli saatler geçirecekler.

Battlefield Heroes, EA’in tarayıcı-tabanlı, indirmesi ve oynaması ücretsiz oyunlarından biridir. İki yıldır aktif olan oyun aylık içerik güncellemelerine, sürekli olarak büyüyen, canlı bir oyuncu topluluğuna sahiptir. Hiçbir engelle karşılaşmadan katılınabilecek oyun sayesinde artık herkes bir savaş alanı kahramanı olabilecek!

Battlefield Heroes hakkında daha fazla bilgiyi www.battlefieldheroes.com adresinden alabilir, bizi http://www.facebook.com/bfheroes Facebook veya http://twitter.com/bfheroes Twitter adreslerinden takip edebilirsiniz.

Oyunun fragmanına ve görsellerine de aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 


Battlefield Heroes – Capture The Flag Trailer eagreece



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz