-->
Borderlands 2’nin Tahmini Çıkış Tarihi!

İlk oyunuyla başarıyı yakalayan Borderlands’in devam oyunu olan Borderlands 2’nin kesin çıkış tarihi verilmezken,gelecek yıl piyasalarda olacağı biliniyor. Çıkış tarihi ile ilgili resmi açıklama yapılmazken,bazı perakendeciler oyunun çıkış tarihi ile ilgili tarih veriyorlar.Walmart oyunun çıkış tarihini 1 Nisan, Amazon 30 Haziran olarak listelerken,ilk 30 Haziran olarak belirten Gamestop ise şimdi oyunu 1 Eylül olarak listelemiş. […]

27.11.2011 | mrcappola

İlk oyunuyla başarıyı yakalayan Borderlands’in devam oyunu olan Borderlands 2’nin kesin çıkış tarihi verilmezken,gelecek yıl piyasalarda olacağı biliniyor.

Çıkış tarihi ile ilgili resmi açıklama yapılmazken,bazı perakendeciler oyunun çıkış tarihi ile ilgili tarih veriyorlar.Walmart oyunun çıkış tarihini 1 Nisan, Amazon 30 Haziran olarak listelerken,ilk 30 Haziran olarak belirten Gamestop ise şimdi oyunu 1 Eylül olarak listelemiş.

Net tarih için yine de resmi açıklama yapılmasını beklemekten başka çaremiz maalesef yok…



Popüler Haberler


Aktör Abubakar Salim’in duygu dolu bir özlem hikayesi olarak nitelendirdiği oyun, Metroidvania türünden ilham alan, eğlenceli ve zorlu bir mücadele sunuyor


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!