-->
Call Of Duty Arşivinizi Tamamlayın!

Aral, Call of Duty hayranları için tüm dünyada bir ilke imza atacak, serinin tutkunlarına özel kampanya ile oyunseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tüm zamanların satış rekorlarını kıran, ilk çıktığı anda 6,5 milyon adet satış başarısını yakalayan Call of Duty serisinin en son oyunu Modern Warfare 3 oyunu şerefine hazırlanan kampanyada, serinin daha önce çıkmış tüm oyunlarında […]

17.11.2011 | mrcappola

Aral, Call of Duty hayranları için tüm dünyada bir ilke imza atacak, serinin tutkunlarına özel kampanya ile oyunseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Tüm zamanların satış rekorlarını kıran, ilk çıktığı anda 6,5 milyon adet satış başarısını yakalayan Call of Duty serisinin en son oyunu Modern Warfare 3 oyunu şerefine hazırlanan kampanyada, serinin daha önce çıkmış tüm oyunlarında ‘% 50 indirim’ uygulanacak. 18 Kasım – 05 Aralık 2011 tarihleri arasında tüm satış noktalarında geçerli olacak kampanyada, Call Of Duty 3’den Call Of Duty Black Ops’a birçok oyun yeni fiyatları ile rafları süsleyecek.

Oyun kampanyaların büyük bir hızla süreceğini belirten Aral Genel Müdürü Ömer Faruk Demir, “Call Of Duty serisini yakından takip eden oyuncular için önemli olduğuna inandığımız bu kampanyayı gerçekleştirmekten gurur duyuyoruz” diye konuştu.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!