-->
Zelda:Four Swords’a Robin Williams’lı TV Reklamı

Robin Williams ve kızı Zelda: Four Swords’un Tv reklamı için kameralar karşısına geçti. Nintendo konsolu daha önce alan oyunculara bazı oyunları bedava sunmuştu ve bu oyunlar geçtiğimiz günlerde indirime açılmıştı ki bu oyunlardan birisi de Zelda: Four Swords. Kızının adınında oyunla ilgili olarak Zelda olarak geçtiği Robin ve Zelda Williams ikilisi TV reklamında Zelda: Four […]

04.10.2011 | mrcappola

Robin Williams ve kızı Zelda: Four Swords’un Tv reklamı için kameralar karşısına geçti.

Nintendo konsolu daha önce alan oyunculara bazı oyunları bedava sunmuştu ve bu oyunlar geçtiğimiz günlerde indirime açılmıştı ki bu oyunlardan birisi de Zelda: Four Swords.

Kızının adınında oyunla ilgili olarak Zelda olarak geçtiği Robin ve Zelda Williams ikilisi TV reklamında Zelda: Four Swords’da kapışıyorlar.İşte video:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/10/The Legend of Zelda- Four Swords Robin-Zelda Williams TV reklamı-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/10/Robin-Zelda-Williams.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.