-->
Team Fortress 2’deki Demoman’in Figürleri!

Video oyun tabanlı aksiyon figürlerinde uzman olan NECA 2012 yılında Valve’nin oyunlarıyla ilgili aksiyon figürleri çıkartmak için çalışmalara başlamış.NECA yapım aşamasında olan bu figürleri yayınlamakta sakınca görmüyor. Yayınlanan görsellerde Team Fortress 2’deki Demoman’i görüyoruz. Portal ve Half-Life oyunlarıyla alakalı figürleride tasarladığı belirtilen NECA’nın şimdi aşağıdan Team Fortress 2 için yayınlananlara aşağıdan bakabilirsiniz:  

10.10.2011 | mrcappola

Video oyun tabanlı aksiyon figürlerinde uzman olan NECA 2012 yılında Valve’nin oyunlarıyla ilgili aksiyon figürleri çıkartmak için çalışmalara başlamış.NECA yapım aşamasında olan bu figürleri yayınlamakta sakınca görmüyor. Yayınlanan görsellerde Team Fortress 2’deki Demoman’i görüyoruz.

Portal ve Half-Life oyunlarıyla alakalı figürleride tasarladığı belirtilen NECA’nın şimdi aşağıdan Team Fortress 2 için yayınlananlara aşağıdan bakabilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.