-->
Sizce FIFA 12 mi PES 2012 mi Daha Çok Sattı?

FIFA mı PES mi sorularıyla sıkça karşılaşıyoruz.Hatta biz de sitemiz de bunun için bir anket yayınlamıştık ve az bir farkla FIFA 12 öne geçmişti. Şimdi de Electronic Arts cephesinden bir açıklama geldi.Electronic Arts’tan Keith Ramsdale,İngiltere’de FIFA 12’nin ilk haftasonu satışlarında PES 2012’den yaklaşık 25 kat daha fazla sattığını dile getirdi.

20.10.2011 | mrcappola

FIFA mı PES mi sorularıyla sıkça karşılaşıyoruz.Hatta biz de sitemiz de bunun için bir anket yayınlamıştık ve az bir farkla FIFA 12 öne geçmişti.

Şimdi de Electronic Arts cephesinden bir açıklama geldi.Electronic Arts’tan Keith Ramsdale,İngiltere’de FIFA 12’nin ilk haftasonu satışlarında PES 2012’den yaklaşık 25 kat daha fazla sattığını dile getirdi.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz