-->
Mass Effect 3 İçin Önemli Bir Duyuru Yapılacak

BioWare, Mass Effect 3 ile ilgili çok önemli bir özelliği 25 Ekim’de Xbox World dergisinin yeni sayısında duyuracağını açıkladı. Daha önce oyunda online modu olacağına dair güçlü ipuçları vardı. Oyunun multiplayer modlarının olacağına dair ilk ipucu Bioware’in Mass Effect 3 için Multiplayer programcısı aradığına dair yayınladığı bir ilanla ortaya çıkmıştı. Oyunun eğer olursa, online modları […]

02.10.2011 | mrcappola

BioWare, Mass Effect 3 ile ilgili çok önemli bir özelliği 25 Ekim’de Xbox World dergisinin yeni sayısında duyuracağını açıkladı.

Daha önce oyunda online modu olacağına dair güçlü ipuçları vardı. Oyunun multiplayer modlarının olacağına dair ilk ipucu Bioware’in Mass Effect 3 için Multiplayer programcısı aradığına dair yayınladığı bir ilanla ortaya çıkmıştı. Oyunun eğer olursa, online modları arasında Deathmatch, Team Deathmatch ve Capture the Flag gibi klasik oyun modlarının bulunabileceği düşünülüyor ve ayrıca özel oyun modlarının da olması bekleniyor.Bakalım duyurulacak bu önemli özellik hangisi olacak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!