-->
Mass Effect 3 Multiplayer Olacak!

Mass Effect 3’ün multiplayer’ı onaylandı.Avustralyalı bir oyun dergisi olan PC PowerPlay son sayısında BioWare’in merakla beklenen epik hikayesinin devam oyunu Mass Effect 3’te multiplayer olacağını doğruladı.PC PowerPlay dergisi,BioWare’in stüdyosuna giderek multiplayer ile ilgili tüm bilgileri aldığını ve 19 Ekim’de çıkacak yeni sayısında tüm detayları oyunseverlerle paylaşacağının sözünü verdi. Mass Effect 3’ün kapak yapıldığı derginin son […]

10.10.2011 | mrcappola

Mass Effect 3’ün multiplayer’ı onaylandı.Avustralyalı bir oyun dergisi olan PC PowerPlay son sayısında BioWare’in merakla beklenen epik hikayesinin devam oyunu Mass Effect 3’te multiplayer olacağını doğruladı.PC PowerPlay dergisi,BioWare’in stüdyosuna giderek multiplayer ile ilgili tüm bilgileri aldığını ve 19 Ekim’de çıkacak yeni sayısında tüm detayları oyunseverlerle paylaşacağının sözünü verdi.

Mass Effect 3’ün kapak yapıldığı derginin son sayısında :“Evet, doğru. Mass Effect 3’te multiplayer olacak. BioWare’in Edmonton, Kanada’daki ofisine gidip serinin yeni oyununu denedik ve Mass Effect serisinin üreticisi ve Mass Effect 3 Proje Yöneticisi Casey Hudson ile yeni oyundaki multiplayer’ı konuştuk.”devamında da “Mass Effect 3’e multiplayer geliyor. Galaksi büyük bir savaşa girerken siz de bu savaşa arkadaşlarınızla birlikte katılacaksınız.”şeklinde açıklamalar yapıldı.

 

 

BioWare tarafından da resmi açıklama yapılması beklenen Mass Effect 3,2012 yılının Mart ayında PC,Xbox 360 ve PS3 için piyasalarda olacak.

 

 

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!